Super League 1: Ομόφωνη απόφαση για επιστροφή κόσμου - Την τελική απόφαση θα πάρει η Πολιτεία

Super League 1: Ομόφωνη απόφαση για επιστροφή κόσμου - Την τελική απόφαση θα πάρει η Πολιτεία

Η τηλεδιάσκεψη της Super League 1, που είχε ως συνήθως αρκετή ένταση και κόντρες, έφερε τελικά την ομόφωνη απόφαση για τη μερική επιστροφή του κόσμου στα γήπεδα - Το αίτημα θα μεταφερθεί στο Υφυπουργείο Αθλητισμού κι αναλόγως με την εισήγη της Υγειονομικής Επιτροπής θα παρθεί τελική απόφαση

fasi-apo-to-olympiakos-aris
Μετά από αρκετές αντεγκλήσεις και τις καθιερωμένες κόντρες Ολυμπιακού-ΠΑΟΚ, οι 14 ομάδες της Super League 1 κατέληξαν σε μία κοινή απόφαση που είναι και το πρώτο βήμα για την επιστροφή του κόσμου στα γήπεδα.

Όχι όμως και το καθοριστικό, αφούν τον τελευταίο λόγο έχει η Υγειονομική Επιτροπή του Υφυπουργείου Αθλητισμού και οι πληροφορίες μας αναφέρουν ότι έως και σήμερα τα μέλη της δεν ήταν θετικά σ' αυτό το ενδεχόμενο.

Μάλιστα η σκέψη τους ήταν να επιτραπεί η μερική παρουσία κόσμου στα παιχνίδια μιας αγωνιστικής ή σε ένα ματς (πχ τελικός Κυπέλλου) για να είναι όλοι έτοιμοι εν όψει του Σεπτεμβρίου.

Ωστόσο σήμερα η Λίγκα αποφάσισε να πιέσει για να αλλάξουν τα δεδομένα εδώ και τώρα με την ανακοίνωση της διοργανώτριας να αναφέρει:

Κλείσιμο
«Σε συνέχεια προηγούμενης ομόφωνης απόφασής του, το Δ.Σ. της Super League επιβεβαίωσε ομόφωνα (με τη θετική ψήφο και των 14 ΠΑΕ – μελών του) τη βούλησή του περί διεξαγωγής των λοιπών αγώνων των ομάδων της Super League της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου (2019-20) με την παρουσία φιλάθλων.

Εισήγησή μας είναι να επιτραπεί η είσοδος φιλάθλων μέχρι του 20% της συνολικής χωρητικότητας του οικείου γηπέδου, αλλά μέχρι ανωτάτου ορίου 8.000 φιλάθλων.

Περαιτέρω απόφασή μας είναι όπως οι αγώνες του β΄ γύρου των playoffs γίνουν χωρίς παρουσία φιλάθλων εφόσον οι αντίστοιχοι αγώνες του α΄ γύρου των playoffs αντιστοίχως έγιναν χωρίς την παρουσία φιλάθλων, πλην αν και οι δυο διαγωνιζόμενες ομάδες συμφωνήσουν εγγράφως για το αντίθετο.

Ομόφωνα αποφασίστηκε ότι ο αναβληθείς αγώνας ΞΑΝΘΗ-ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ θα διεξαχθεί την Τετάρτη 24/6/2020 και ώρα 20:00.»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης