Χείρα βοηθείας προς τους συλλόγους από την UEFA! Η ευρωπαϊκή συνομοσπονδία αποφάσισε να προχωρήσει σε χαλάρωση των κανονισμών της για το Financial Fair Play λόγω της κρίσης του κορωνοϊού.
Συγκεκριμένα, η αξιολόγηση για το οικονομικό έτος 2020 αναβάλλεται και θα πραγματοποιηθεί μαζί με το 2021, ενώ η περίοδος παρακολούθησης για τη σεζόν 2020-21 θα αφορά μόνο τα οικονομικά έτη 2018 και 2019.
Από ‘κει και πέρα, όλοι οι σύλλογοι που αγωνίζονται στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις θα πρέπει να αποδείξουν ότι δεν έχουν οφειλές σε ποδοσφαιριστές, προπονητές και εργατικό προσωπικό στις 31 Ιουλίου αντί για τις 30 Ιουνίου όπως ίσχυε μέχρι τώρα.
Επίσης, έγινε γνωστό πως οι ομάδες που θα λάβουν μέρος στους ομίλους των ευρωπαϊκών διοργανώσεων για τη σεζόν 2020-21 θα έχουν προθεσμία να δηλώσουν παίκτες μέχρι τις 6 Οκτωβρίου, σε μια προσπάθεια εναρμονισμού με τη λήξη της μεταγραφικής περιόδου, η οποία μετατέθηκε για τις 5 Οκτωβρίου.
Υπάρχουν μέρες που μοιάζουν μικρές στα μάτια των μεγάλων αλλά είναι τεράστιες για ένα παιδί. Η πρώτη μέρα στο σχολείο μετά τις διακοπές. Η σχολική εκδρομή που περιμένει εδώ και εβδομάδες. Η απαγγελία ενός ποιήματος μπροστά στην τάξη. Η πρώτη προπόνηση, ένας αγώνας, μια νέα γνωριμία.
Μια πρωτοβουλία του καφέ NESCAFÉ® φέρνει παιδιά της ΚΥΔΩΝ Special Team και παιδιά εργαζομένων της Nestlé στο ίδιο γήπεδο, δείχνοντας στην πράξη ότι ο αθλητισμός μπορεί να δημιουργεί χώρο για όλους.
Original Sacher-Torte, Sacher Cubes και Apple Strudel, συνοδευόμενα από τα signature ροφήματα του Sacher, σε ένα ξεχωριστό pop-up στην Αθηναϊκή Ριβιέρα, από τις 15 Οκτωβρίου 2026 έως τα τέλη Ιανουαρίου 2027.