Πρίντεζης: «Έμεινα στην οικογένειά μου»

Πρίντεζης: «Έμεινα στην οικογένειά μου»

Οικογένειά του χαρακτήρισε τον Ολυμπιακό με αφορμή την ανανέωση του συμβολαίου του ο Γιώργος Πρίντεζης εκφράζοντας την ελπίδα «... να δούμε και πάλι κόσμο στο γήπεδο»

Printezis
Ο Γιώργος Πρίντεζης ανανέωσε την Τρίτη (16/6) το συμβόλαιό του για έναν ακόμα χρόνο με τον Ολυμπιακό και σήμερα προχώρησε στην πρώτη του δήλωση στην επίσημη ιστοσελίδα της ΚΑΕ:

«Ευχαριστώ πολύ την ομάδα και τους Προέδρους που μου έδωσαν την ευκαιρία να συνεχίσουμε για τουλάχιστον ακόμη ένα χρόνο μαζί. Είναι πραγματικά πολύ όμορφο το συναίσθημα του να μεγαλώνεις, να εξελίσσεσαι, να ζεις και να περνάς διάφορες καταστάσεις σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο με την ομάδα και τους ανθρώπους που αγαπάς. Είναι άνθρωποι που βρίσκονται χρόνια δίπλα μου και πλέον τους θεωρώ οικογένειά μου», τόνισε αρχικά ο 35χρονος φόργουορντ.

Στην συνέχεια, έστειλε το δικό του μήνυμα για την πανδημία του κορωνοϊού, λέγοντας τα εξής: «Εύχομαι όλο αυτό που συμβαίνει τους τελευταίους μήνες και ταλαιπωρεί όλη την ανθρωπότητα να λάβει τέλος… Εύχομαι σύντομα να δούμε και πάλι κόσμο στα γήπεδα και όλοι μαζί ενωμένοι ως ομάδα να δουλέψουμε σκληρά, ώστε να κάνουμε τους φιλάθλους μας ξανά χαρούμενους».


Ειδήσεις σήμερα:

Χωρίς Βαλμπουενά ο Ολυμπιακός κόντρα στον Παναθηναϊκό - Ανησυχία για θλάση

Δέκα χρόνια ο Βαγγέλης Μαρινάκης στην ηγεσία του Ολυμπιακού: Συνεχίζουμε να ονειρευόμαστε

Βίντεο: Το συγκλονιστικό μήνυμα του Γιούργκεν Κλοπ σε 4χρονο που δίνει μάχη με τον καρκίνο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης