La Liga, Ρεάλ Μαδρίτης - Έιμπαρ 3-1: Πρώτη νίκη στο «Ντι Στέφανο» και -2 από την Μπαρτσελόνα

La Liga, Ρεάλ Μαδρίτης - Έιμπαρ 3-1: Πρώτη νίκη στο «Ντι Στέφανο» και -2 από την Μπαρτσελόνα

Η Ρεάλ πήρε την πρώτη επίσημη νίκη στο... προπονητικό της, επικράτησε 3-1 της Εϊμπάρ και βρέθηκε στο -2 από την κορυφή της La Liga- Σούπερ ο Ράμος που βρήκε δίχτυα

real_madrid
Για πρώτη φορά στην ιστορία της, η Ρεάλ Μαδρίτης έδωσε επίσημο παιχνίδι στο προπονητικό της κέντρο και κόντρα στην Έιμπαρ στο «Αλφρέδο Ντι Στέφανο» επικράτησε 3-1 μειώνοντας ξανά στους δύο βαθμούς από τη Μπαρτσελόνα. Οι φιλοξενούμενοι είχαν περισσότερες τελικές (εννέα), αλλά η «Βασίλισσα» είχε ουσία και πήρε αυτό που ήθελε…Αγωνία για Ράμος και Αζάρ...

Real Madrid vs Eibar 3-0 Extended Highlights & All Goals 2020


Γκολ με το… καλημέρα η Ρεάλ!
Ιδανικότερο ξεκίνημα δεν μπορούσε να φανταστεί ο Ζιντάν, ο οποίος είδε την ομάδα του μόλις στο 4ο λεπτό να ανοίγει το σκορ, όταν ο Κρόος με άψογο πλασέ πέτυχε το 1-0. Ο Γερμανός μέσος, σκοράρει μόνο με σουτ έξω από την περιοχή (!), έφτασε τα έξι γκολ φέτος, επίδοση που αποτελεί προσωπικό του ρεκόρ ως παίκτης της Βασίλισσας σε μια σεζόν.

Ρεκόρ ο Ράμος, καθάρισε ο Μαρσέλο
Κλείσιμο
H Έιμπαρ προσπάθησε να αντιδράσει, πίεσε ψηλά, έβαλε δύσκολα στη Ρεάλ, αλλά Ορεγιάνα και Κίκε δεν κατάφεραν να βρουν δίχτυα. Η «Βασίλισσα» ανέβασε ρυθμό μετά το 25΄, κυκλοφόρησε καλύτερα τη μπάλα και στο 30' βρήκε δίχτυα. Εκπληκτικός Ράμος, έκανε το κλέψιμο στην περιοχή του, μοίρασε και ανέβηκε... σφαίρα στην αντίπαλη επίθεση, ο Αζάρ του έδωσε τη σωστή στιγμή και ο αρχηγός πέτυχε το 2-0. Αυτό ήταν αισίως το 67ο γκολ του Ράμος στην Primera Division, με το οποίο πιάνει τον πρώτο σκόρερ αμυντικό Ρόναλντ Κούμαν. Με την διαφορά, βεβαίως, ότι ο Ολλανδός παλαίμαχος στόπερ της Μπαρτσελόνα είχε πετύχει 46 γκολ με πέναλτι, ενώ ο Σεβιλιάνος έχει μόλις έντεκα από την άσπρη βούλα.

Η «Βασίλισσα» ήταν… εντυπωσιακά εύστοχη και στο 37' ο Μαρσέλο με εντυπωσιακό τελείωμα πέτυχε το 3-0 κι έβαλε τέλος σε κάθε ελπίδα της Έιμπαρ να φανεί απειλητική! Η φιλοξενούμενη... χωρίς άγχος συνέχισε να πιέζει και να προκαλεί προβλήματα. Στο 57' ο Κουρτουά είχε εντυπωσιακή επέμβαση στο σουτ του Εντου, ενώ ένα λεπτό αργότερα ο Ενριχ έστειλε τη μπάλα στα δοκάρι! Η Έιμπαρ εκμεταλλεύθηκε τις αδυναμίες της Βασίλισσας και στο 60' μείωσε! Ο Ντε Μπλάσις έκανε το σουτ, η μπάλα βρήκε στην πλάτη του Μπίγας, ο Κουρτουά μπερδεύτηκε και είδε τη μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα.

Η Ρεάλ έχασε με τραυματισμό Ράμος και Αζάρ, αλλά δεν άφησε περιθώρια στην Έιμπαρ να ελπίζει σε κάτι περισσότερο. Οι φιλοξενούμενοι που τελείωσαν το ματς με εννέα τελικές είναι στο +2 από την επικίνδυνη ζώνη.

Πηγή:www.gazzetta.gr

Ειδήσεις σήμερα: 

La Liga, Αθλέτικ Μπιλμπάο – Ατλέτικο Μαδρίτης 1-1: Μπαίνει σε… περιπέτειες η Ατλέτικο

Ιτούδης: «Καταλυτική επιρροή ο Γκάλης, ζωντανά παραδείγματα Αντετοκούνμπο-Σπανούλης-Διαμαντίδης»

Βεζένκοβ: «Δεν έχω συγκεκριμένες προτάσεις, νιώθω πολύ καλά στον Ολυμπιακό»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης