Γκάλης: «33 xρόνια από τη μεγαλύτερη αθλητική βραδιά της καριέρας μου»

Γκάλης: «33 xρόνια από τη μεγαλύτερη αθλητική βραδιά της καριέρας μου»

O τεράστιος Νίκος Γκάλης με ανάρτηση του θυμήθηκε το αξέχαστο βράδυ που η Εθνική μας ανέβηκε στην κορυφή της Ευρώπης το 1987 με εκείνον πρωταγωνιστή

alis
Είναι ο άνθρωπος που οδήγησε την Εθνική μας στο χρυσό μετάλλιο σε Eurobasket για πρώτη φορά στην ιστορία της, νικώντας με 103-101 την Σοβιετική Ένωση στον τελικό της διοργάνωσης.

Είναι ο παίκτης που επηρέασε όσο κανείς το μπάσκετ στην Ελλάδα και έκανε αμέτρητα παιδιά να ασχοληθούν με το άθλημα.

Ο τεράστιος Νίκος Γκάλης με ανάρτηση του γύρισε πίσω στο 1987 και έκανε λόγο για τη μεγαλύτερη αθλητική βραδιά της καριέρας του, ενώ τόνισε πως είναι υπερήφανος όταν ακόμα και σήμερα τον σταματάνε στο δρόμο και του θυμίζουν αυτές τις μέρες.

Ο καιρός των γερόντων
«33 Χρόνια πέρασαν από τη μεγαλύτερη αθλητική βραδιά της Καριέρας μου και πιστεύω και όλων των συμπαικτών μου! Τη βραδιά που κατακτήσαμε την κορυφή του Ευρωπαϊκού Μπάσκετ! Εκείνες τις 11 μαγικές μέρες μαζί με άλλα 11 παιδιά αλλάξαμε την ιστορία του Ελληνικού Αθλητισμού. Βάλαμε τα θεμέλια για να κάνουμε το μπάσκετ εθνικό μας άθλημα και τις βάσεις για νέες μεγάλες επιτυχίες σε εθνικό και συλλογικό επίπεδο. Ποτέ δεν θα ξεχάσω τις εκδηλώσεις αγάπης και θαυμασμού που λάβαμε από το σύνολο των Ελλήνων. Είναι η μεγαλύτερη ανταμοιβή που μπορεί να λάβει ένας αθλητής και νιώθω ιδιαίτερα χαρούμενος και υπερήφανος όταν ακόμα και σήμερα με σταματάνε στο δρόμο και μου θυμίζουν αυτές τις μέρες. Εύχομαι να παραμείνετε όλοι Υγιείς και ασφαλείς», έγραψε ο... Gangster.

33 Χρόνια πέρασαν από τη μεγαλύτερη αθλητική βραδιά της Καριέρας μου και πιστεύω και όλων των συμπαικτών μου! Τη βραδιά...

Δημοσιεύτηκε από Nick Galis στις Κυριακή, 14 Ιουνίου 2020
Πηγή:www.gazzetta.gr

Ειδήσεις σήμερα: 

La Liga, Αθλέτικ Μπιλμπάο – Ατλέτικο Μαδρίτης 1-1: Μπαίνει σε… περιπέτειες η Ατλέτικο

Ιτούδης: «Καταλυτική επιρροή ο Γκάλης, ζωντανά παραδείγματα Αντετοκούνμπο-Σπανούλης-Διαμαντίδης»

Βεζένκοβ: «Δεν έχω συγκεκριμένες προτάσεις, νιώθω πολύ καλά στον Ολυμπιακό»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης