Ήττα για τη Γουλβς στο φιλικό προπονητικού χαρακτήρα κόντρα στη Νότιγχαμ Φόρεστ
Αγωνιζόμενη με παίκτες τόσο από την πρώτη ομάδα, όσο και από την Κ-23, η Γουλβςηττήθηκε με 2-0 από τη Νότιγχαμ Φόρεστ σε φιλικό προπονητικού χαρακτήρα που πραγματοποιήθηκε στο «Μολινό».
Καμία από τις δύο ομάδες δεν παρείχε ενημέρωση για τις λεπτομέρειες του αγώνα, ενώ δεν υπήρχε η παραμικρή παρουσία δημοσιογράφων, ενώ το ματς αφορούσε αποκλειστικά τη φυσική κατάσταση των παικτών.
Χαρακτηριστικό είναι ότι δεν επιστρατεύθηκαν διαιτητές και βοηθοί.
Παράλληλα, για λόγους ασφαλείας οι παίκτες της Γουλβς έφτασαν μόνοι τους στο γήπεδο και η είσοδος επετράπη μόνο σε προσωπικό των ομάδων.
Υπάρχουν ερωτήσεις που πολλοί γονείς κάνουν ψιθυριστά. Και άλλες που δεν κάνουν ποτέ. Όχι γιατί δεν τους απασχολούν. Αλλά γιατί φοβούνται ότι η απάντηση μπορεί να τους γεμίσει ενοχές.
Η πρωτοβουλία του WHEN και της Ολυμπιακής Ζυθοποιίας περνά στην επόμενη φάση της, προσφέροντας τρίμηνη εξατομικευμένη καθοδήγηση σε 20 γυναίκες επιχειρηματίες του κλάδου HORECA.