Ολυμπιακός: Οι υποθέσεις των Σούμπασιτς και Ελνένι

Ολυμπιακός: Οι υποθέσεις των Σούμπασιτς και Ελνένι

Ο Κροάτης γκολκίπερ έχει προταθεί στον Ολυμπιακό, αλλά θα απασχολούσε μόνο εφόσον αποχωρήσει ο Σα ενώ ο Ελνένι αρέσει από την περασμένη σεζόν και έχουν γίνει συζητήσεις αλλά εάν δεν φύγει χαφ δεν θα έρθει χαφ

elneni1
Στον Ολυμπιακό βρίσκονται σε μία φάση όπου παραμένουν επικεντρωμένοι στους βασικούς αγωνιστικούς στόχους τους, όμως αυτό δεν σημαίνει πως δεν ασχολούνται και με τα μεταγραφικά. Σε μία ομάδα όπως ο Ολυμπιακός κάθε μέρα γράφονται και αναπαράγονται ονόματα για κάθε θέση.

Δύο ακόμα παίκτες που έχουν εμφανιστεί στο προσκήνιο είναι οι Σούμπασιτς και Ελνένι. Ο Ντάνιελ Σούμπασιτς, 35 ετών γκολκίπερ, έμεινε ελεύθερος από την Μονακό, μην έχοντας φέτος σημαντικό αριθμό συμμετοχών. Ο διεθνής Κροάτης πρωτοπήγε στους Μονεγάσκους το 2012 και είναι μία πολύ καλή περίπτωση πορτιέρε, όμως πέραν του ότι προτάθηκε θα μπορούσε να απασχολήσει σοβαρά μόνο εάν έφευγε ο Ζοσέ Σα.  

Σχετικά με τον Μοχάμεντ Ελνένι. Ο Αιγύπτιος διεθνής και γεννημένος το 1992, έχει το προσόν ότι εκτός από τη βασική του θέση, εκείνη του κεντρικού χαφ, μπορεί να παίξει και ως εξάρι αλλά και ως στόπερ. Ανήκει στην Άρσεναλ και φέτος ήταν δανεικός στη Μπεσίκτας όπου είχε 28 ματς με 2 ασίστ. Ο Ελνένι βρίσκεται σε ανοιχτή διαμάχη με την Μπεσίκτας για οφειλές προς το πρόσωπό του, με τους Τούρκους να φέρονται να προσπαθούν να λύσουν και το θέμα και να ανανέωσουν τον δανεισμό τους.

Τον Ελνένι ο Ολυμπιακός τον έχει παρακολουθήσει από πέρυσι, έχοντας κάνει & επαφές (είναι παίκτης που έχει τσεκαριστεί και αρέσει) και ενώ έχει ψάξει και φέτος την υπόθεσή του, όμως για να έρθει χαφ, πρέπει να φύγει χαφ. Οπότε σε αυτήν την φάση δεν μπορεί να υπάρξει κάτι περισσότερο.

Πηγή:www.gazzetta.gr

Ειδήσεις σήμερα:

Γιαννακόπουλος: Πωλείται η ΚΑΕ Παναθηναϊκός αντί 25 εκατ. ευρώ

ΠΑΟΚ: Υπέγραψε και έρχεται ο Όλαφ Ρέμπε

Γιαννακόπουλος: Η αντίδραση των ξένων ΜΜΕ για τη «βόμβα» αποχώρησης και το... τσιγάρο του
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης