Παναθηναϊκός: Αποφασίζουν άμεσα Παπαδόπουλος-Τριαντόπουλος για EuroLeague ή BCL

Παναθηναϊκός: Αποφασίζουν άμεσα Παπαδόπουλος-Τριαντόπουλος για EuroLeague ή BCL

Ύστερα από την ανακοίνωση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου ότι αποχωρεί από την ΚΑΕ Παναθηναϊκός, οι Μάνος Παπαδόπουλος και Τάκης Τριαντόπουλος ετοιμάζονται να «τρέξουν» την ομάδα ενόψει της νέας σεζόν

triantopoulos
Νέες ημέρες, τελείως διαφορετικές από τις προηγούμενες των τελευταίων 30 χρόνων, ξημερώνουν στις τάξεις του μπασκετικού Παναθηναϊκού.

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος αποφάσισε να πουλήσει την ΚΑΕ Παναθηναϊκός και μέχρι να βρεθεί αγοραστής οι κ.κ. Παπαδόπουλος, Τριαντόπουλος που είναι της εμπιστοσύνης του, θα είναι εκείνοι που θα σχεδιάσουν την ομάδα ενόψει της επόμενης σεζόν.

Φυσικά τα ανοικτά «μέτωπα» είναι πολλά. Από το τι «μέλλει γενέσθαι» όσον αφορά τη συμμετοχή της ομάδας στην EuroLeague ή στο BCL και τους παίκτες που έχουν ήδη συμβόλαια, μέχρι το μπάτζετ της νέας χρονιάς, την υπόθεση του Καλάθη, την στελέχωση του ρόστερ και τον επόμενο προπονητή.

Το μέχρι πρότινος -πια- αφεντικό της ΚΑΕ δεν είχε καμία απάντηση στα συγκεκριμένα ερωτήματα κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου, τα οποία θα κληθούν να απαντήσουν οι δύο άνθρωποι που θα «τρέξουν» την ομάδα -τουλάχιστον για- φέτος.

Δεν αποκλείεται να υπάρξει επίσημη τοποθέτηση μέσω νέας συνέντευξης Τύπου όπου θα τεθούν επί τάπητος όλα τα ζητήματα που αφορούν το αγωνιστικό κομμάτι του τμήματος μπάσκετ. Εκεί αναμένεται να ανακοινωθεί και η απόφασή τους όσον αφορά την ευρωπαϊκή διοργάνωση που θα λάβει μέρος η ομάδα την νέα αγωνιστική περίοδο.

Πηγή:www.gazzetta.gr

Ειδήσεις σήμερα:

Γιαννακόπουλος: Πωλείται η ΚΑΕ Παναθηναϊκός αντί 25 εκατ. ευρώ

ΠΑΟΚ: Υπέγραψε και έρχεται ο Όλαφ Ρέμπε

Γιαννακόπουλος: Η αντίδραση των ξένων ΜΜΕ για τη «βόμβα» αποχώρησης και το... τσιγάρο του
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης