Ελεύθερος αφέθηκε ο Σλοβένος διαιτητής, Σλάβκο Βίντσιτς, μετά τη σύλληψη του σε ένα πάρτι στη Βοσνία, στο οποίο υπήρχαν μεγάλες ποσότητες ναρκωτικών κι όχι μόνο.
Ο διαιτητής, που είχε διευθύνει και το ματς του ΠΑΟΚ με τον Παναθηναϊκό στην Τούμπα, σύμφωνα με όσα υποστήριξε, δέχθηκε μία πρόσκληση σε ένα επαγγελματικό δείπνο, αλλά τελικά ήταν παρών σε ένα πάρτι οργίων, το οποίο είχε οργανώσει η Τιγιάνα Μαξίμοβιτς.
Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ, η Αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη εννιά γυναικών και 26 ανδρών και κατέσχεσαν όπλα, λεφτά και μεγάλες ποσότητεςκοκαΐνης. Ο ίδιος κατέθεσε ως μάρτυρας στην υπόθεση και αφότου αφέθηκε ελεύθερος μίλησε στην «Vecer» της πατρίδας του.
«Βρέθηκα σε αυτό το πάρτι κατά τύχη. Έχω δική μου εταιρεία, ήμουν στη Βοσνία για μία επαγγελματική συνάντηση. Δέχθηκα την πρόσκληση, που αποδείχθηκε ότι ήταν το μεγαλύτερό μου λάθος. Το μετανιώνω.
Καθόμουν σε ένα τραπέζι με την εταιρεία μου και ξαφνικά η Αστυνομία ήρθε και συνέβη ό,τι συνέβη. Δεν έχω καμία σχέση με όλο αυτό, ούτε οι εταιρικοί μου συνέταιροι. Μας πήγαν στην Αστυνομία, καταθέσαμε ως μάρτυρες κι όταν διαπιστώθηκε ότι δεν τους ξέραμε καν, μπορούσαμε να φύγουμε», είπε μεταξύ άλλων.
Στο πλευρό του διαιτητή είναι και η ομοσπονδία της χώρας του, τονίζοντας ότι απλά βρέθηκε στο λανθασμένο σημείο, τη στιγμή που δεν έπρεπε και ξεκαθάρισε ότι πρόκειται για ένα άτυχο περιστατικό.
Η Toyota εξελίσσεται εδώ και 6 δεκαετίες μαζί με την ελληνική αγορά και τις ανάγκες των οδηγών, διαμορφώνοντας παράλληλα τη δική της πρόταση για το μέλλον της βιώσιμης αυτοκίνησης.
Η πρώτη παρουσία της ΕΚΟ, μέλος του Ομίλου HELLENiQ ENERGY, στην κορυφαία διεθνή έκθεση superyachts στο Μονακό ενισχύει περαιτέρω τη θέση της ως κορυφαίος προμηθευτής καυσίμων για το Marine και το yachting στην Ανατολική Μεσόγειο και τη Νοτιοανατολική Ευρώπη.
Δύο αρχηγοί που σήκωσαν τα μεγαλύτερα τρόπαια με τις Εθνικές τους ομάδες, δύο εμβληματικές μορφές του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου και μία ξεχωριστή συνάντηση στη Θεσσαλονίκη.