Bundesliga, Χέρτα - Άουγκσμπουργκ 2-0: Ασταμάτητη και ξαφνικά βλέπει Ευρώπη

Bundesliga, Χέρτα - Άουγκσμπουργκ 2-0: Ασταμάτητη και ξαφνικά βλέπει Ευρώπη

Πρώτη το αήττητο 4/4 μετά το restart, ακόμη ένα τρίποντο επί ημερών Μπρούνο Λαμπαντία κόντρα στην Άουγκσμπουργκ (2-0) και η αναγεννημένη Χέρτα έχει φτάσει με fast forward μόλις στο -4 από την πρώτη εξάδα

herthha
Κόντρα στη Λειψία, έπαιξε στα ίσα και απέδειξε ότι το 2/2 δεν είχε να κάνει με τη φόρμα των αντιπάλων. Πλέον, κόντρα στην Άουγκσμπουργκ, η αναγεννημένη Χέρτα του Μπρούνο Λαμπαντία πιστοποίησε ότι διανύει την καλύτερη φάση της στη σεζόν, σφραγίζοντας πρώτη το 4/4 χωρίς ήττα μετά το restart της Bundesliga.

Χέρτα - Άουγκσμπουργκ (2-0) Bundesliga 2019/20 - 30/5/2020 | COSMOTE SPORT


Οι Βερολινέζοι έδειξαν πιστοί στα στάνταρ τους στην μετά κορωνοϊού εποχή και επιβλήθηκαν με 2-0 κάνοντας αποφασιστικό βήμα ακόμα και για την Ευρώπη. Χάρη σε ένα γκολ-προϊόν της υπέροχης φαντασίας του Τζαβάιρο Ντίλροσουν που θύμισε... Fifa Street, οι Βερολινέζοι πήραν το προβάδισμα στο 23' με το σούπερ σήκωμα της μπάλας και το εύστοχό πλασέ του και έβαλαν από νωρίς τις βάσεις για ακόμη ένα νικηφόρο απόγευμα.

Αφού δεν σφυρίχτηκε πέναλτι σε χέρι του Τορουναρίγκα στο 79', σε μια φάση που για κάποιον λόγο δεν χρειάστηκε ούτε το VAR και οι φιλοξενούμενοι του Χάικο Χέρλιχ δεν εκμεταλλεύτηκαν τις καλές στιγμές που τους προέκυψαν, ο Κρίστοφ Πιόντεκ έβαλε το ματς για... ύπνο στο 90. Ο Πολωνός μεταγραφή-ρεκόρ τον περασμένο χειμώνα πλάσαρε ιδανικά στη γωνία και σκόραρε για δεύτερο σερί ματς μετά το πέναλτι κόντρα στη Λειψία και η δική του φόρμα είναι ένα ακόμη συν στο ασταμάτητο σύνολο του Λαμπαντία.

Στους 38 βαθμούς λοιπόν η πρωτευουσιάνα, μόλις 4 λιγότερους από την 6η Βόλφσμπουργκ και την ισόβαθμη Χόφενχαϊμ και ξαφνικά ο στόχος της ευρωπαϊκής εξόδου γίνεται ορατός.

Χέρτα (Μπρούνο Λαμπαντία): Γιάρσταϊν, Πέκαρικ, Μπογιάτα, Τορουναρίγκα, Μίτελσταντ, Γκρούγιτς, Σκίελμπρεντ (59' Μάιερ), Λουκεμπάκιο (64' Πιόντεκ), Νταρίντα, Ντιλροσούν (90+1' Κλόντερ), Ιμπίσεβιτς (65' Λέκι).

Άουγκσμπουργκ (Χάικο Χέρλιχ): Λούτε, Ιάγκο, Ουντοκάι, Σούκι, Λιχστάινερ (76' Φράμπεργκερ), Γκρουέζο, Κεντίρα (62' Μπάιερ), Μπαζέ (81' Τάιγκλ), Λέβεν (46' Ρίχτερ), Βάργκας, Κόρδοβα (46' Νιντερλέχνερ

Πηγή:www.gazzetta.gr

Ειδήσεις σήμερα:

Μπακογιάννης: «Δουλεύουμε πάνω σε ένα ολοκληρωμένο σχέδιο για την Διπλή Ανάπλαση»

LaLiga: Επίσημη επιστροφή στις 11 Ιουνίου, τον Σεπτέμβρη η νέα σεζόν!

Χαρίλαος Τρικούπης και Διαγόρας Δρυοπιδέων ανεβαίνουν στην Basket League
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης