ΑΕΚ: Νέο πρόβλημα με Οικονόμου

ΑΕΚ: Νέο πρόβλημα με Οικονόμου

Ο Μάριος Οικονόμου δεν κατάφερε να προπονηθεί την Παρασκευή λόγω ενοχλήσεων - Τα γνωστά τους προγράμματα ακολούθησαν Νέλσον Ολιβέιρα και Σέρχιο Αραούχο

oikonomou
Χωρίς τη συμμετοχή του Οικονόμου έλαβε χώρα η ομαδική προπόνηση της ΑΕΚ στα Σπάτα το απόγευμα της Παρασκευής. Ο Έλληνας κεντρικός αμυντικός είχε μυικές ενοχλήσεις στις πρώτες προπονήσεις που γίνονταν ανά γκρουπ, ωστόσο στη συνέχεια τις ξεπέρασε. Όμως το πρόβλημα στη δεξιά γαστροκνημία επανήλθε, με τον Οικονόμου να νιώθει ενοχλήσεις και να ακολουθεί πρόγραμμα αποφόρτισης.

Όσον αφορά τους Νέλσον Ολιβέιρα και Σέρχιο Αραούχο δεν άλλαξε κάτι. Ο Πορτογάλος φορ συνέχισε για ακόμη μια μέρα το ατομικό πρόγραμμα ενδυνάμωσης που ακολουθεί, περιμένοντας πλέον πότε το ιατρικό επιτελείο θα του δώσει το «πράσινο φως» για να δοκιμάσει να ανεβάσει ρυθμούς σε κανονικό πρόγραμμα. Όσον αφορά τον Αργεντινό επιθετικό ακολουθεί καθημερινά το πρόγραμμα αποκατάστασης για τη θλάση που έχει υποστεί.

Οι παίκτες της ΑΕΚ θα προπονηθούν ξανά στα Σπάτα το πρωί του Σαββάτου στις 10:00 με τον Μάσιμο Καρέρα να δίνει ρεπό για την Κυριακή.

Πηγή:www.gazzetta.gr

Ειδήσεις σήμερα: 

Premier League: Θέλουν κανονικές προπονήσεις με τη νέα εβδομάδα

Αγγλικά Μέσα: «Κέπα και Αλόνσο έβγαλαν φωτογραφίες με οπαδούς δίχως αποστάσεις»

Μίσιτς: «Ο ΠΑΟΚ έχει τον πρώτο λόγο»

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης