La Liga: Οριστικά η επιστροφή στις 12 Ιουνίου με Σεβίλλη – Μπέτις
Η La Liga αποφάσισε την επανεκκίνηση του πρωταθλήματος με τον πρώτο χρονικά αγώνα να είναι στις 12 Ιουνίου το τοπικό ντέρμπι της Σεβίλλης
Οι ποδοσφαιρικές αρχές στην Ισπανία το πήραν απόφαση: Η La Liga, εφόσον βεβαίως ανάψουν το «πράσινο φως» κυβερνητικές και υγειονομικές αρχές, θα επιστρέψει την Παρασκευή 12 Ιουνίου και, μάλιστα, θα το κάνει με το κλασικό ντέρμπι Σεβίλλη – Μπέτις στο «Σάντσεθ Πιθχουάν».
Σύμφωνα με τον ραδιοφωνικό σταθμό «Cadena Cope», η Λίγκα έχει ήδη αποφασίσει πως το Clasico της Σεβίλλης θα είναι το εναρκτήριο παιχνίδι της La Liga, η οποία διεκόπη στις 10 Μαρτίου λόγω της πανδημίας του κορονοϊού.
Την επόμενη Πέμπτη (28/5), μάλιστα, σκοπεύει να ανακοινώσει στις ομάδες όλο το καλαντάρι μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος. Υπενθυμίζεται ότι υπολείπονται έντεκα αγωνιστικές για να ολοκληρωθεί η La Liga, με την Μπαρτσελόνα να προπορεύεται στην βαθμολογία, στο +2 από την Ρεάλ Μαδρίτης.
Οι δύο αυτές διακρίσεις αποτελούν μια σημαντική αναγνώριση της στρατηγικής πορείας του Ομίλου B&F, ο οποίος συνεχίζει να επενδύει με συνέπεια στην καινοτομία, στην ποιότητα, στη δημιουργικότητα και στη διαρκή εξέλιξη
Από τους ασπροπίνακες, στα μαθητικά lockers και τον ψηφιακό μετασχηματισμό των αιθουσών διδασκαλίας: Tο πρόσωπο της εκπαίδευσης αλλάζει και μία ελληνική εταιρεία πρωτοπορεί.
Στους μήνες που απουσίασε από τη δουλειά της λόγω άδειας μητρότητας, η Κατερίνα Πετράκη παρακολούθησε από απόσταση μια αλλαγή που εξελισσόταν με ταχύτητα. Η Τεχνητή Νοημοσύνη άρχιζε να περνά από τη θεωρία στην πράξη, αποκτώντας θέση στην καθημερινότητα ολοένα και περισσότερων επαγγελμάτων. Αυτό που μέχρι πρότινος έμοιαζε με μια τεχνολογία του μέλλοντος, γινόταν σταδιακά μέρος του παρόντος.