Ενδιαφέρεται για την Φορτούνα Σιτάρντ ο Ατζούν Ιλιτζαλί

Ενδιαφέρεται για την Φορτούνα Σιτάρντ ο Ατζούν Ιλιτζαλί

Ο Τούρκος καναλάρχης και τηλεοπτικός παραγωγός Ατζούν Ιλιτζαλί εξέφρασε έντονο ενδιαφέρον για την αγορά της ολλανδικής Φορτούνα Σιτάρντ

atzoun_ilitzali
Στην Ελλάδα τον μάθαμε ως «Mr. Survivor», αφού ήταν ο παραγωγός των τελευταίων εκδόσεων του δημοφιλούς reality. Στην Ολλανδία, όμως, ενδέχεται σύντομα να μάθουν τον Ατζούν Ιλιτζαλί ως τον ιδιοκτήτη της Φορτούνα Σιτάρντ!

Ο επίσης Τούρκος Ισιτάν Γκιουν, πρόεδρος του συλλόγου και καλός φίλος του Ιλιτζαλί, επιβεβαίωσε με επίσημη δήλωση του το ενδιαφέρον του καναλάρχη και τηλεοπτικού παραγωγού για να αγοράσει την ομάδα, η οποία τερμάτισε 16η στο φετινό (πρόωρα λήξαν λόγω κορονοϊού) πρωτάθλημα και παρέμεινε στην πρώτη κατηγορία.

«Όπως όλοι ξέρετε, ο κύριος Ιλιτζαλί είναι ένας από τους σημαντικότερους επιχειρηματίες της Τουρκίας και ένας μεγάλος φίλαθλος του ποδοσφαίρου. Πέρα από ό,τι είναι ένας επιτυχημένος επιχειρηματίας στον κόσμο των ΜΜΕ, ο κύριος Ιλιτζαλί είναι ένα παράδειγμα επενδυτή που σέβεται κάθε τομέα στην Τουρκία. Μέσα από την πολυετή γνωριμία μας, ο κύριος Ιλιτζαλί εξέφρασε την πρόθεσή του να μπει στη Φορτούνα Σιτάρντ και εμείς χαιρετίζουμε αυτή την απόφασή του…

Μέχρι στιγμής δεν έχει επέλθει η τελική συμφωνία, αλλά μόλις αρθούν τα περιοριστικά μέτρα για τα ταξίδια, τότε θα ασχοληθούμε με το πλάνο της επόμενης σεζόν», ανέφερε στην ανακοίνωσή του ο Τούρκος πρόεδρος της Φορτούνα Σιτάρντ.

Πηγή:www.gazzetta.gr


Ειδήσεις σήμερα: 

UEFA: «Ενδεικτική ημερομηνία η 3η Αυγούστου για το φινάλε των πρωταθλημάτων»

Bundesliga: Παίκτες της Σάλκε συμμετείχαν παράνομα σε τοπικό τουρνουά ποδοσφαίρου

As: Ολοταχώς για μονά ματς σε Champions και Europa League τον Αύγουστο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης