Βίντεο: Οι δύο παίκτες που αρνήθηκαν να μιλήσουν στο «Last Dance»
Ο σκηνοθέτης του ντοκιμαντέρ για την τελευταία σεζόν του Μάικλ Τζόρνταν στους Σικάγο Μπουλς, αποκάλυψε τους δύο άσους των Γιούτα Τζαζ οι οποίοι αρνήθηκαν να συμμετάσχουν
Ο Τζέισον Χέιχιρ φιλοξενήθηκε στο «Dan Patrick Show» και αποκάλυψε την άρνηση, τόσο του «ταχυδρόμου» όσο και του Μπράιον Ράσελ να πάρουν μέρος στο «Last Dance».
«Ο Μαλόουν αρνήθηκε να μιλήσει. Το ίδιο και ο Ράσελ. Ίσως να γνώριζε εκ των προτέρων τις ερωτήσεις που θα κάναμε, οπότε ίσως γι' αυτόν τον λόγο να μην ήθελε να πάρει μέρος».
Και συνέχισε: «Επειδή γνωρίζαμε τις δυσκολίες που θα συναντούσαμε σε όλη την πορεία μέχρι να το ολοκληρώσουμε, είχαμε ξεκινήσει να φτιάχνουμε το Last Dance από τον Ιανουάριο του 2018».
Οι τελευταίες κουβέντες πριν από τον ύπνο μένουν στο μυαλό των παιδιών περισσότερο απ' όσο φανταζόμαστε. Και ίσως εκεί, μέσα σε λίγα λεπτά σιωπής, να ξεκινά η πιο σημαντική προπόνηση για την επόμενη μέρα.
Δεν μπορούμε να γνωρίζουμε τι θα φέρει το μέλλον, μπορούμε όμως να είμαστε όσο γίνεται πιο ενημερωμένοι και προετοιμασμένοι με έναν απλό προληπτικό έλεγχο που θα μας δώσει πολύτιμες απαντήσεις για τη γονιμότητά μας.