Ο Μάικλ Τζόρνταν πουλάει ακόμα: Φορεμένα, υπογεγραμμένα «Air Jordan»... έπιασαν 560.000 δολάρια σε δημοπρασία!
Η τιμή-ρεκόρ για αθλητικά παπούτσια είναι σχεδόν τέσσερις φορές πάνω από την αρχική εκτίμηση, όπως ανακοίνωσε ο οίκος Sotheby’s - Μετά το ντοκιμαντέρ «The Last Dance», προϊόντα σχετικά με τονθρύλο των Σικάγο Μπουλς«φεύγουν» παντού σαν... τρελά!
Ένα ζευγάρι αθλητικών παπουτσιών Nike, από τις μέρες που ο Μάικλ Τζόρνταν «βασίλευε» στα παρκέ του NBA, πουλήθηκαν στην τιμή ρεκόρ των 560.000 δολαρίων -σχεδόν τέσσερις φορές πάνω από την αρχική εκτίμηση για τα αυτόγραφα παπούτσια, όπως ανακοίνωσε ο οίκος δημοπρασιών Sotheby’s.
Τα παπούτσια φέρουν την υπογραφή του θρυλικού παίκτη, είναι βαμμένα στα χρώματα των Chicago Bulls, έχουν μικρές φθορές και μικρές… διαφορές, καθώς κατασκευάστηκαν κατά παραγγελία: το ενα είναι μέγεθος 47 και το άλλο 47 1/2, για να ταιριάζουν στα πόδια του Hall of Famer.
Η υποβολή προσφορών για το «Air Jordan 1s» ξεκίνησε πριν από μια εβδομάδα στη Νέα Υόρκη.
Ο οίκος δημοπρασιών είχε εκτιμήσει ότι θα πιάσουν έως 150.000 δολάρια.
Η συνεργασία της Superbet με την ΚΑΕ Ολυμπιακός εγκαινιάζει μία νέα εποχή, με κοινό στόχο τη δημιουργία μοναδικών εμπειριών για τους φιλάθλους, μέσα και έξω από το παρκέ
Οι δασικές πυρκαγιές αποτελούν πλέον μια πραγματικότητα που απαιτεί διαφορετική προετοιμασία. Η πρόληψη, η σωστή ενημέρωση και η ασφαλιστική προστασία συνθέτουν σήμερα μια νέα κουλτούρα ανθεκτικότητας.