Bundesliga: Ο τεχνικός της Άουγκσμπουργκ χάνει την επανέναρξη για μια... οδοντόκρεμα

Bundesliga: Ο τεχνικός της Άουγκσμπουργκ χάνει την επανέναρξη για μια... οδοντόκρεμα

Ο Χάικο Χέρλιχ ανέλαβε στις 10 Μαρτίου την τεχνική ηγεσία της Άουγκσμπουργκ, αλλά έσπασε την καραντίνα για να αγοράσει οδοντόκρεμα και δεν θα είναι στον πάγκο για το αυριανό (16/5) ματς με την Βόλφσμπουργκ στην επανεκκίνηση της Bundesliga

heikoherrlich
Στην εποχή του κορωνοϊού υπάρχουν και ιστορίες για τις οποίες δεν ξέρεις αν θα πρέπει να κλάψεις ή να γελάσεις...

Με το ποδόσφαιρο να έχει μπει στο γύψο από τις αρχές Μαρτίου, η Bundesliga είναι το πρώτο πρωτάθλημα που ετοιμάζεται να επιστρέψει στη δράση (από αύριο).
Ωστόσο ο τεχνικός της Άουγκσμπουργκ Χέικο Χέρλιχ, ο οποίος μάλιστα θα έκανε και ντεμπούτο στον πάγκο της ομάδας (!!!) στον αγώνα κόντρα στην Βόλφσμπουργκ, δεν θα είναι καν στο γήπεδο και θα τον παρακολουθήσει από την... τηλεόραση.

Ο Χέρλιχ το βράδυ της Τετάρτης, κι ενώ όλη η ομάδα είχε εγκατασταθεί από την περασμένη Δευτέρα στο Μπόμπινγκεν. ανακάλυψε ότι του τελείωσε η οδοντόκρεμα. Έτσι βγήκε από το ξενοδοχείο, πήγε σε ένα κοντινό σούπερ μαρκετ όπου προμηθεύτηκε τα απαραίτητα (πήρε και μια κρέμα σώματος όπως αποκάλυψε ο ίδιος) κι επέστρεψε στο ξενοδοχείο.

Όταν όμως όλα αυτά έγιναν γνωστά στο ιατρικό τιμ της ομάδας ενημέρωσε τον Χέρλιχ ότι παραβίασε το πρωτόκολλο, το οποίο απαγορεύει την παρουσία προπονητών ή παικτών σε σούπερ μάρκετ, μολ (και γενικά δημόσιους χώρους) κι έτσι θα μείνει σε καραντίνα για μία εβδομάδα.

Κλείσιμο
«Ζητώ συγνώμη για το λάθος που έκανα φεύγοντας από το ξενοδοχείο. Παρόλο που ακολούθησα όλους τους κανόνες υγιεινής, φορούσα τη μάσκα μου, δυστυχώς δεν έπρεπε να το κάνω και σίγουρα δεν λειτούργησα ως πρότυπο όπως επιβάλλει η θέση μου», είπε ο Χέρλιχ σε διαδικτυακή συνέντευξη και επιβεβαίωσε ότι δεν θα είναι στον πάγκο της ομάδας...

Für Zahnpasta: Heiko Herrlich gibt Quarantäne-Bruch zu | FC Augsburg | Bundesliga | SPOX



Ειδήσεις σήμερα:

DFL: Μέχρι και έξι αλλαγές στη Bundesliga

Ξέσπασε ο Μουρίνιο: «Αν δεν θέλετε, μείνετε σπίτι και δείτε Bundesliga»

Η UEFA δίνει παράταση προθεσμίας για πλάνο restart στις ομοσπονδίες
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης