Κορωνοϊός - UEFA: «Μονοί οι προκριματικοί σε Champions και Europa League»
Η UEFAαναζητά τρόπους για την εύρυθμη συνέχεια του Champions League και του Europa της σεζόν 2020-21, με αποτέλεσμα να μελετά πολύ σοβαρά τη διεξαγωγή προκριματικών χωρίς... ρεβάνς
Η UEFA επιθυμεί διακαώς εντός του Αυγούστου να έχουν ολοκληρωθεί το Champions και το Europa League, κάτι που σημαίνει πως το πρόγραμμα για τις συγκεκριμένες διασυλλογικές διοργανώσεις της νέας περιόδου θα πρέπει να σχεδιαστεί εκ νέου.
Σύμφωνα με τους «Times», ένα από τα σενάρια που εξετάζονται σοβαρά από την UEFA, είναι οι προκριματικοί γύροι για την περίοδο 2020-21, να είναι «μονοί», χωρίς αγώνα ρεβάνς, ώστε να εξοικονομηθεί χρόνος για την ομαλή συνέχεια των δύο διοργανώσεων.
Η οριστική απόφαση να ληφθεί σε συνεδρίαση τηλεδιάσκεψης της εκτελεστικής επιτροπής της UEFA στις 27 Μαΐου. O Λαρς Κρίστερ-Ολσον, πρόεδρος της οργάνωσης των ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων, δήλωσε: «Όλοι θα ήθελαν να δουν να εφαρμόζεται το σύστημα των προκριματικών, αλλά τελικά ο... κορωνοϊός θα αποφασίσει».
Με διεθνή παρουσία, ισχυρό τεχνολογικό αποτύπωμα και έμφαση στην ανάπτυξη ψηφιακών λύσεων, ο όμιλος Super Technologies εισέρχεται δυναμικά στην ελληνική αγορά.
Η κατάψυξη ωαρίων αποτελεί μία από τις σημαντικότερες εξελίξεις της σύγχρονης αναπαραγωγικής ιατρικής, προσφέροντας στις γυναίκες τη δυνατότητα να διατηρήσουν τη γονιμότητά τους και να σχεδιάσουν το μέλλον τους με μεγαλύτερη ελευθερία και αυτονομία.