Ο Ιταλός δημοσιογράφος Τζιανλούκα Ντι Μάρτζιο μετέδωσε πως ο Παναθηναϊκός βρίσκεται σε προχωρημένες επαφές με τον 27χρονο Ιταλό μέσο
Τη φανέλα του Παναθηναϊκού προβάρει ο Μίρτο Γκόρι, σύμφωνα με τον Ιταλό δημοσιογράφο Τζιανλούκα Ντι Μάρτζιο.
Οπως μετέδωσε σχετικά, οι «πράσινοι» και ο συμπατριώτης του κεντρικός χαφ που μένει ελεύθερος από τη Φροζινόνε βρίσκονται σε προχωρημένες επαφές και όλα δείχνουν πως οι δύο πλευρές θα καταλήξουν σε συμφωνία.
Ο 27χρονος μέσος είναι γέννημα θρέμμα του συλλόγου και φέτος μετρά 19 συμμετοχές στη Serie B, καθώς έμεινε εκτός στα τελευταία της ματς λόγω ενός κατάγματος στο ζυγωματικό που υπέστη.
Το 2015/16 και το 2018/19 είχε αθροιστικά με τη φανέλα της 38 εμφανίσεις στη Serie A, ενώ είναι διεθνής με την Εθνική Παίδων της Σκουάντρα Ατζούρα.
Οι τελευταίες κουβέντες πριν από τον ύπνο μένουν στο μυαλό των παιδιών περισσότερο απ' όσο φανταζόμαστε. Και ίσως εκεί, μέσα σε λίγα λεπτά σιωπής, να ξεκινά η πιο σημαντική προπόνηση για την επόμενη μέρα.
Η Μαρίνα-Λύδα Κουταρέλλη και η Τίνα Κίκιζα βρέθηκαν στην ίδια κουζίνα, έβαλαν τις ποδιές τους και ετοίμασαν μια αυθεντική σπετσιώτικη συνταγή με αφορμή το φετινό Spetses Mini Marathon
Νέες σειρές, μεγάλες κινηματογραφικές επιστροφές, podcasts που μας βάζουν στα παρασκήνια αγαπημένων ιστοριών και, φυσικά, τα 78α Emmy Awards συνθέτουν έναν Σεπτέμβριο γεμάτο επιλογές στο Vodafone TV