Καρυπίδης: «Δεν μας ξάφνιασε το ban της FIFA- Θα δικαιωθούμε στο CAS»

Καρυπίδης: «Δεν μας ξάφνιασε το ban της FIFA- Θα δικαιωθούμε στο CAS»

Με προσωπική δήλωσή του στην επίσημη ιστοσελίδας της ΠΑΕ Άρης, ο Θόδωρος Καρυπίδης τοποθετήθηκε επί της σκληρής τιμωρίας της FIFA και δήλωσε πεπεισμένος για την τελική δικαίωση στο CAS

karipidis
Ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ Άρης αρχικά αναφέρθηκε στα «βαρίδια» του παρελθόντος που συνεχίζει να κουβαλάει ο σύλλογος. «Δυστυχώς για τον ΑΡΗ, αλλά και για εμένα προσωπικά, τα λάθη του παρελθόντος βάζουν εμπόδια στην προσπάθειά μας. Απ’ ότι φαίνεται δεν είναι εύκολο να απαλλαγούμε από τα βαρίδια των “αμαρτωλών χρόνων”, αλλά έχω τη βεβαιότητα ότι θα συμβεί αυτό το επόμενο διάστημα. Με τον έναν ή τον άλλο τρόπο. Η νεότερη εξέλιξη, σε ό,τι αφορά το ζήτημα του ban της FIFA, δεν μας ξάφνιασε. Ήταν κάτι που περιμέναμε γιατί αποτελούσε μέρος της όλης διαδικασίας, ώστε να φτάσουμε στο CAS, όπου είμαι πεπεισμένος ότι θα δικαιωθούμε. Προσφεύγουμε άμεσα στο Ανώτατο Διαιτητικό Δικαστήριο και με τα ακλόνητα επιχειρήματα που διαθέτουμε θα βρούμε το δίκιο μας».

Προέτρεψε επίσης τους φίλους της ομάδας να μην αφουγκράζονται τα σενάρια καταστροφολογίας. «Οι φίλαθλοι του ΑΡΗ να κλείσουν τα αυτιά τους στα σενάρια καταστροφολογίας που διοχετεύουν ήδη αυτοί που ενοχλούνται από την παρουσία μας τα τελευταία χρόνια. Να μην ανησυχούν για την επόμενη μέρα του ΑΡΗ. Θα βγούμε πιο δυνατοί και από αυτή τη δοκιμασία».

Πηγή:www.gazzetta.gr

Ειδήσεις σήμερα:

Σπανταφόρα: «Δεν έχει καταλάβει την σοβαρότητα του ιού, όποιος νομίζει ότι μπορεί να ξεκινήσει το πρωτάθλημα»

NBA: Παίζει το σενάριο να συνεχιστεί το πρωτάθλημα σε 2 πόλεις

Γκιγιέρμε: «Το συμβόλαιό μου στον Ολυμπιακό το αφήνω στα χέρια του Θεού»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης