Κορωνοϊός: Έξι νέα κρούσματα ανακοίνωσε η Φιορεντίνα!
Τρεις ποδοσφαιριστές και τρία ακόμα μέλη του προσωπικού βρέθηκαν θετικοί στον κορωνοϊό, στον πρώτο κύκλο των τεστ που πραγματοποιήθηκαν στη Φιορεντίνα
Με επίσημη ανακοίνωσή της η Φιορεντίνα γνωστοποίησε σήμερα ότι βγήκαν θετικοί τρεις παίκτες και άλλα τρία μέλη της ιταλικής ομάδας στα τεστ κατά του κορωνοϊούπου έγιναν πριν την επιστροφή στις προπονήσεις!
Όλοι τους τέθηκαν σε περιορισμό ενώ οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές των «βιόλα» θα κάνουν κανονικά προπόνηση αύριο, όπως ηταν προγραμματισμένο εξ αρχής.
Υπενθυμίζεται ότι τον περασμένο μηνα παίκτες όπως ο Πάτρικ Κουτρόνε, Χέρμαν Πεζέλα και Ντούσαν Βλάχοβιτς είχαν βρεθεί θετικοί στον κορωνοϊό, ενώ κι αρκετά μέλη της Φιορεντίνα είχαν νοσηλευτεί.
Χιλιάδες φίλαθλοι θα έχουν την ευκαιρία να δουν το μονοθέσιο που κατέκτησε το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κατασκευαστών της Formula 1 το 2025 και τη θρυλική McLaren MP4/6 του Ayrton Senna να «βρυχώνται» σε μια ειδικά διαμορφωμένη πίστα στο ΟΑΚΑ.
Οι μεγαλύτερες αλλαγές στην ιστορία σπάνια ανακοινώνουν την άφιξή τους. Δεν ξεκινούν με μια ανακάλυψη ούτε με μια εφεύρεση. Ξεκινούν τη στιγμή που μια ιδέα, τόσο βαθιά ριζωμένη που μοιάζει αυτονόητη, παύει ξαφνικά να ισχύει. Μία από αυτές τις ιδέες ήταν ότι υπάρχει ένας σωστός τρόπος να τρώμε.