Γκιγκς: «Με τον Φέργκιουσον δεν ξέραμε τι έπρεπε να κάνουμε»

Γκιγκς: «Με τον Φέργκιουσον δεν ξέραμε τι έπρεπε να κάνουμε»

Ο Ράιαν Γκιγκς σε πρόσφατη συνέντευξη του μίλησε για την συνεργασία την οποία είχε με τον Σερ Αλεξ Φέργκιουσον αλλά και με τον Λουίς Φαν Χααλ στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, τονίζοντας πως και οι δύο είχαν το δικό τους ξεχωριστό τρόπο καθοδήγησης

Giggs
Ο Ουαλός κατέκτησε 34 τρόπαια υπό τις οδηγίες του Σερ Αλεξ Φέργκιουσον, ωστόσο ο τρόπος με τον οποίο προσέγγιζε ο προπονητής του ένα παιχνίδι ήταν περίεργος.

Οπως τόνισε χαρακτήρισε στο «theathletic» ο Γκιγκς με τον Φέργκιουσον κατάφερε να πετύχει σπουδαία πράγματα κατά την ποδοσφαιρική του θητεία, ωστόσο ο Λουίς Φαν Χάαλ ήταν αυτός ο οποίος τον ενέπνευσε να ασχοληθεί με την προπονητική.

«Ήμουν υπό τον Σερ Άλεξ 20... παράξενα χρόνια, όπου μας έλεγε την 11αδα, μιάμιση ώρα πριν από την έναρξη. Υπήρχαν ορισμένες στιγμές, όπως με την Μπαρτσελόνα στον ημιτελικό (Τσάμπιονς Λιγκ, 2008) που ίσως θα έπρεπε να δουλέψουμε κάτι άλλο. Αλλά τις περισσότερες φορές, δεν ήξεραν όλοι τι πρέπει να κάνουν! Απλά θα κάναμε το ίδιο ξανά και ξανά. Έτσι είχα επιτυχία, έμαθα να το κάνω με αυτόν τον τρόπο. Εάν οι παίκτες βρίσκονταν προ εκπλήξεως, δεν υπήρχε αρκετός χρόνος για να επικεντρωθούμε στη νέα κατάσταση.

Αλλά όταν ήρθε ο Λούις, δούλεψε πολύ περισσότερο στο τακτικό κομμάτι, με τους νέους παίκτες, εισήγαγε διαφορετικό τρόπο παιχνιδιού, διαφορετική φιλοσοφία και ένιωσα ότι μπήκε στην ομάδα, με αυτή τη διεθνή νοοτροπία σχετικά με τις συναντήσεις του τεχνικού τιμ, σχετικά με τις προετοιμασίες. Έτσι, για μένα, η πρώτη μου δουλειά, ήταν τέλεια».


Πηγή:www.gazzetta.gr


Ειδήσεις σήμερα:

NBA: Ο Σίλβερ θα μιλήσει τηλεφωνικά με τους παίκτες την Παρασκευή

Βίντεο: Ο Τσιτσιπάς άφησε τη ρακέτα και έπιασε το... τηγάνι!

Ισπανία: Παίκτης της Κάντιθ αρνήθηκε να κάνει το τεστ για τον κορωνοϊό

Επιτέλους αρνητικός στον κορωνοϊό ο Ντιμπάλα!
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης