Νότια Κορέα - Ποδόσφαιρο: Απαγορεύονται το φτύσιμο, οι χειραψίες και το φύσημα της μύτης!
Στη Νότια Κορέα είναι έτοιμοι για ποδόσφαιρο - Ποια είναι τα μέτρα που έχουν πάρει από την Ομοσπονδία - Τι θα γίνει αν παρουσιαστεί ένα κρούσμα
Στη Νότια Κορέα η K-League είναι έτοιμη να ξεκινήσει μετά την καραντίνα που προήλθε από την πανδημία του κορωνοϊού.
Η σέντρα θα γίνει στις 8/5 κι όλος ο κόσμος θα έχει τα βλέμματα στραμμένα εκεί, ώστε να παραδειγματιστούν κι άλλα πρωταθλήματα από τις ιδέες των διοργανωτών της του πρωταθλήματος της Ν. Κορέας.
Ο πρόεδρος της ομοσπονδίας Κον ο-γκαπ δήλωσε χαρακτηριστικά:
«Το ζωντανό ποδόσφαιρο είναι πραγματικά σπάνιο στις μέρες μας. Είναι μια σπουδαία ευκαιρία να κάνουμε τον κόσμο να μάθει για το κορυφαίο πρωτάθλημα στην Ασία. Ελπίζουμε οι φίλαθλοι να ξεχάσουν τον ιό όταν θα παρακολουθούν την K-League.
Στη διαδικασία της προετοιμασίας για την έναρξη του πρωταθλήματος, συμβουλευτήκαμε ιατρούς εμπειρογνώμονες κι η κοινή τους άποψη είναι πως θα μπορούσαμε να ξεκινήσουμε το ποδόσφαιρο όταν ο αριθμός των επιβεβαιωμένων ασθενών θα ήταν κάτω από 30», είπε ο Κον και συνέχισε:
«Ο ιός έχει ηρεμήσει αλλά δεν έχει τελειώσει τελείως. Αν επιβεβαιωθεί ένα κρούσμα του ιού σε μια ομάδα κατά τη διάρκεια της σεζόν, τότε οι αγώνες της καθώς και των αντιπάλων της θα ανασταλούν για τουλάχιστον 2 εβδομάδες. Στόχος μας είναι να ολοκληρώσουμε την σεζόν».
Τι αλλάζει λοιπόν στο ποδόσφαιρο εκεί και τι μέτρα θα πάρουν οι αρμόδιοι;
- Θα υπάρχουν μπουκάλια με τον αριθμό της φανέλας που αντιστοιχεί στον κάθε παίκτη ξεχωριστά.
- Θα πρέπει οι παίκτες να περιορίσουν το να φτύνουν και να φυσούν τη μύτη τους.
- Οι προπονητές θα φορούν μάσκες, καθώς τη στιγμή που θα φωνάζουν για οδηγίες θα είναι πιο πιθανό να φύγουν σταγονίδια.
- Χειραψίες ΤΕΛΟΣ. Τον νικητή δεν θα τον συγχαίρει κανείς πια.
- Οι συνεντεύξεις θα δίνονται στον αγωνιστικό χώρο, με τον δημοσιογράφο να είναι στα δύο μέτρα. Τέλος, λοιπόν, οι αίθουσες συνεντεύξεων Τύπου.
Με την ασυναγώνιστη εμπειρία της, η Avis έχει καταφέρει να δημιουργήσει ένα ολοκληρωμένο ψηφιακό οικοσύστημα που καθιστά το leasing μια πανεύκολη, ταχύτατη και απολαυστική εμπειρία που δίνει στους οδηγούς ολοένα περισσότερα.
Μεγαλώνοντας, συνηθίζουμε να μετράμε τις επιτυχίες. Τον πρώτο καλό βαθμό. Το πρώτο μετάλλιο. Το πρώτο γκολ. Την πρώτη φορά που ένα παιδί κάνει ποδήλατο χωρίς βοηθητικές ρόδες.
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ηλικιωμένων, την 1 Οκτωβρίου, αξίζει να δώσουμε μεγαλύτερη προσοχή σε ένα πρόβλημα που συχνά περνά απαρατήρητο: τη δυσθρεψία και τα σημάδια που μπορεί να εμφανιστούν πριν ακόμη γίνει αντιληπτή.