Βίντεο: Απίθανο γέλιο με Χατζηγιοβάνη και Μπουζούκη στον Παναθηναϊκό
Τα παιδιά του Παναθηναϊκού περνούν καλά και αυτό βγήκε προς τα έξω με το βίντεο της ΠΑΕ για την ημέρα Παγκόσμια Ημέρα Γέλιου
Με τον Τάσο Χατζηγιοβάνη κύριο πρωταγωνιστή των στιγμών που κάνει τους υπόλοιπους να «λυθούν» στα γέλια και τον Γιάννη Μπουζούκη άξιο συμπαραστάτη, οι «πράσινοι» έδειξαν ότι το διασκεδάζουν και είναι μια οικογένεια.
Τα πολλά λόγια γι' αυτό το τρομερό βίντεο είναι φτώχεια, οπότε, απολαύστε το!
Σε μια νέα στρατηγική κίνηση που διευρύνει την παραγωγική της βάση και ενισχύει την παρουσία της στους τομείς της στεγανοποίησης και των έργων υποδομής, η ISOMAT εντάσσει στον Όμιλο το καταξιωμένο ελληνικό brand ESHA, μέσω της νεοσύστατης θυγατρικής ISOMAT BITUMEN.
Η Toyota εξελίσσεται εδώ και 6 δεκαετίες μαζί με την ελληνική αγορά και τις ανάγκες των οδηγών, διαμορφώνοντας παράλληλα τη δική της πρόταση για το μέλλον της βιώσιμης αυτοκίνησης.
Πώς η AI αλλάζει τον τρόπο με τον οποίο οι μαθητές μελετούν και προετοιμάζονται για τις εξετάσεις, με τον εκπαιδευτικό να παραμένει ο καθοριστικός παράγοντας της μαθησιακής εμπειρίας