Κορωνοϊός – Κίκε Σετιέν: «Έπρεπε να βοηθήσουμε, υπάρχουν υπάλληλοι στην Μπαρτσελόνα με 800 ευρώ»

Κορωνοϊός – Κίκε Σετιέν: «Έπρεπε να βοηθήσουμε, υπάρχουν υπάλληλοι στην Μπαρτσελόνα με 800 ευρώ»

Ο προπονητής της Μπαρτσελόνα, Κίκε Σετιέν, θεωρεί χρέος του ίδιου και των παικτών το ότι δέχθηκαν περικοπή μισθού

setien
Η Μπαρτσελόνα ήταν μια από τις πρώτες ποδοσφαιρικές ομάδες που οι παίκτες της δέχθηκαν περικοπή μισθού, προκειμένου ο σύλλογος να αντιμετωπίσει τις συνέπειες από την οικονομική κρίση λόγω του κορωνοϊού.

Οι παίκτες, μάλιστα, μετά από πρωτοβουλία των αρχηγών (Λιονέλ Μέσι, Σέρχιο Μπουσκέτς, Σέρτζι Ρομπέρτο και Ζεράρ Πικέ), ανέλαβαν να καλύψουν μέρος των χρημάτων που είχαν λαμβάνει υπάλληλοι του συλλόγου, προκειμένου να μην στερηθούν ούτε ευρώ, στην διάρκεια της διακοπής.

Όπως εξήγησε ο προπονητής Κίκε Σετιέν σε συνέντευξή του στην ιταλική εφημερίδα «Gazzetta dello Sport», αυτός και οι παίκτες όφειλαν να το κάνουν. «Είναι το λιγότερο. Η δική μας είναι μια προνομιακή κατηγορία που έχει την υποχρέωση να βοηθάει όσους είναι σε δυσκολία να ζήσουν λίγο καλύτερα» είπε αρχικά ο τεχνικός των Μπλαουγκράνα, προσθέτοντας πως «σε μια μεγάλη πραγματικότητα όπως αυτή της Μπάρτσα, υπάρχουν πολλοί υπάλληλοι που βγάζουν 800 με χίλια ευρώ τον μήνα, άνθρωποι που παλεύουν για να βγάλουν τον μήνα και τώρα ζουν σε μια κατάσταση έντασης γιατί δεν ξέρουν αν θα ανακτήσουν τις δουλειές τους μετά την κρίση».

Στην ίδια συνέντευξη, μεταξύ άλλων, ο Σετιέν προέβλεψε για τον Λιονέλ Μέσι ότι «δεν θα φύγει», για τον Λαουτάρο Μαρτίνες είπε ότι «είναι μεγάλος παίκτης», δήλωσε άγνοια για τα σενάρια περί αποχώρησης του Αρτούρ και παραδέχθηκε ότι το ποδόσφαιρο είχε... ξεφύγει οικονομικά.

Πηγή:www.gazzetta.gr

Ειδήσεις σήμερα:

MasterChef: Η τηλεοπτική συνήθεια που έγινε μανία

Κορωνοϊός: Οι θεωρίες συνωμοσίας, τα fake news και οι αρνητές της πανδημίας

«Πυρετός» εργασιών στα καταστήματα για την επιστροφή στη «νέα κανονικότητα»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης