Κορωνοϊός - Ποδόσφαιρο: Καθυστερεί η επιστροφή των ομάδων της La Liga στις προπονήσεις
Οι ποδοσφαιριστές της La Liga δεν θα προλάβουν να επιστρέψουν στις προπονήσεις την Δευτέρα -την πρώτη ημέρα που επιτρέπεται- καθώς θα πρέπει πρώτα να υποβληθούν σε τεστ κορωνοϊού
Όπως αναφέρει η El Mundo Deportivo , η επιστροφή στις προπονήσεις θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη μέχρι και το Σάββατο, μετά την έγκριση των ισπανικών υγειονομικών αρχών.
Σήμερα το ανώτατο συμβούλιο της Ισπανίας για τον αθλητισμό (CSD), η La Liga, η Ισπανική FA και η ένωση παικτών AFE θα συναντηθούν για να προσπαθήσουν να διευκρινίσουν τις λεπτομέρειες, ώστε να επιστρέψουν οι ομάδες ομαλά στη δουλειά και στις προπονήσεις.
Υπάρχουν φόβοι ότι η σεζόν 2019/20 δεν θα μπορέσει να ολοκληρωθεί λόγω της πανδημίας, αν και η La Liga επιμένει στην ολοκλήρωση αν κι εφόσον ληφθούν τα απαραίτητα μέτρα.
Η Ρεάλ Σοσιεδάδ, ήταν η πρώτη ομάδα η οποία είχε ανακοινώσει ότι ήθελε να επιστρέψει στις προπονήσεις στις 14 Απριλίου. Ωστόσο, το αίτημα της απορρίφθηκε άμεσα και θα επιστρέψει σε φουλ ρυθμούς μαζί με τις υπόλοιπες ομάδες της Ισπανίας.
Υπάρχουν ερωτήσεις που πολλοί γονείς κάνουν ψιθυριστά. Και άλλες που δεν κάνουν ποτέ. Όχι γιατί δεν τους απασχολούν. Αλλά γιατί φοβούνται ότι η απάντηση μπορεί να τους γεμίσει ενοχές.
Το διήμερο της διοργάνωσης περιλαμβάνει τον 2ο διεθνή αγώνα ποδηλασίας UCI Gran Fondo Loutraki Greece, ποδηλατική Expo, pasta party, τεχνικές παρουσιάσεις και μια μεγάλη γιορτή στην τελετή απονομής των μεταλλίων, με την υπογραφή του Kyvernitis Sports & Events