Το ζεύγος Ουέιντ και το ζεύγος Κάρι έκανε live στο instagram και πάνω στα γέλια και τις χαρές, άρχισαν και οι αποκαλύψεις.
Μιλώντας για το 1998, ο Ντουέιν Ουέιντ έκανε πλάκα στη γυναίκα του, λέγοντας πως είχε «άγριες» διαθέσεις τότε, κάτι που παραδέχθηκε κι η ίδια.
«Απόλαυσα τη ζωή. Και αυτήν ακριβώς τη συμβουλή έδωσα στην Αγίσα και στον νεαρό Κάρι», είπε η Γκάμπριελ Γιούνιον, δηλώνοντας:
«Τους είπα "παιδιά, η πιθανότητα να προχωρήσει αυτό είναι πολύ μικρή. Πρέπει να κάνετε ένα διάλειμμα και να κάνετε σεξ με άλλους ανθρώπους". Χρησιμοποίησα άλλη λέξη, αλλά αυτό δεν είπα και στους δυο σας;».
«Με κοίταξες και μού είπες "πόσοο χρονών είσαι;"», συμπλήρωσε η Αγίσα, με την Γιούνιον να λέει «Ακριβώς, επειδή ήμουν ό,τι να 'ναι».
Τότε, ο «Flash» είπε με χιούμορ «Απολογούμαι εκ μέρους της οικογένειας Ουέιντ. Δεν είμαστε έτσι πια», με την γυναίκα του να προσθέτει «ίσως και να δίνω αυτές τις συμβουλές ακόμα».
Ο Στεφ Κάρι και η Αγίσα είναι μαζί από έφηβοι και παντρεύτηκαν το 2011, όταν εκείνος ήταν 23 κι εκείνη 22 ετών. Κι όπως σχολίασε μετά η Γιούνιον, θαυμάζει αυτή τη σταθερότητα που έχουν και το γεγονός ότι δείχνουν ότι υπάρχει πίστη.
Gabrielle Union recalls the advice she gave to a young Steph and Ayesha Curry lol pic.twitter.com/C43wN24oSk
Οι μεγαλύτερες αλλαγές στην ιστορία σπάνια ανακοινώνουν την άφιξή τους. Δεν ξεκινούν με μια ανακάλυψη ούτε με μια εφεύρεση. Ξεκινούν τη στιγμή που μια ιδέα, τόσο βαθιά ριζωμένη που μοιάζει αυτονόητη, παύει ξαφνικά να ισχύει. Μία από αυτές τις ιδέες ήταν ότι υπάρχει ένας σωστός τρόπος να τρώμε.
Τα Ελληνικά Κολλέγια αποτελούν μια σύγχρονη εκπαιδευτική επιλογή για νέους που θέλουν να χτίσουν το επαγγελματικό τους μέλλον, παραμένοντας στον τόπο τους.
Η εταιρεία αναλαμβάνει Ονομαστικός Χορηγός της διοργάνωσης, επενδύοντας στην αναβάθμιση της εμπειρίας γύρω από το Κύπελλο και στη δημιουργία νέων δράσεων και περιεχομένου για τους φιλάθλους