Ομπάμα - Ρόμνεϊ στη «μάχη» της κάλπης μετά τον Σάντι

Σε Ουισκόνσιν, Νεβάδα και Κολοράντο ο Ομπάμα - Περιοδεία στην Βιρτζίνια για τον Μιτ Ρόμνεϊ

Επέστρεψε στην προεκλογική εκστρατεία ο Μπαράκ Ομπάμα , ο οποίος τις προηγούμενες ημέρες βρέθηκε κοντά στους πληγέντες του τυφώνα Σάντι και συντόνιζε τις επιχειρήσεις αποκατάστασης των ζημιών.

Ο Δημοκρατικός υποψήφιος βρέθηκε χθες στο Ουισκόνσιν, στη Νεβάδα και στο Κολοράντο, τρεις πολιτείες που θεωρούνται «κρίσιμης σημασίας» για το αποτέλεσμα των εκλογών της 6ης Νοεμβρίου.



Από την πλευρά του, ο Μιτ Ρόμνεϊ, περιόδευσε στην Βιρτζίνια, μια ακόμα κρίσιμη πολιτεία, όπου εξαπέλυσε πυρά εναντίον της πολιτικής Ομπάμα για την «ασθμαίνουσα» αμερικανική οικονομία.



Ο μέσος αμερικανός έχει «ξεζουμιστεί» οικονομικά κατά την διάρκεια της πρώτης θητείας Ομπάμα, δήλωσε μεταξύ άλλων ο υποψήφιος των Ρεπουμπλικανών.

«Η οικονομική πολιτική του κ. Ρόμνεϊ θα ευνοήσει τους εύπορους αμερικανούς» ανταπάντησε ο Ομπάμα, ενώ τόνισε ότι η συνταγή αυτή έχει αποτύχει στο παρελθόν.

Ο δήμαρχος της Νέας Υόρκης, Μαϊκλ Μπλούμπεργκ εξέφρασε χθες αιφνιδίως την υποστήριξη του προς την υποψηφιότητα Ομπάμα. Ο νεοϋορκέζος δήμαρχος, που ήταν ρεπουμπλικανός και στη συνέχεια ανεξαρτητοποιήθηκε, επαίνεσε την πολιτική Ομπάμα για την αντιμετώπιση της ατμοσφαιρικής ρύπανσης που προκαλούν τα εργοστάσια και τα αυτοκίνητα.

Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr