ΘάΜα: Το εστιατόριο που λατρεύουν όσοι αγαπούν το σπιτικό φαγητό
Από τα τέλεια αυγά καγιανά, μέχρι τη γουρουνοπούλα και τις μακαρονάδες με θαλασσινά, όλες τις γεύσεις θα τις αγαπήσετε.
Πέρασαν 8 χρόνια από την πρώτη μέρα που το ΘάΜα πρωτοσύστησε την υπέροχη μαμαδίστικη κουζίνα του στο κοινό, που αμέσως το αγάπησε. Η ιδέα ήταν απλή αλλά ουσιαστική: ωραίο φαγητό, βασισμένο στην παραδοσιακή ελληνική κουζίνα, φτιαγμένο από τα πιο φρέσκα υλικά και τις καλύτερες πρώτες ύλες.
Με λίγες φέτες ζυμωτό ψωμί, ψημένο στον ξυλόφουρνο, και εξαιρετικό λάδι κορωνέικης ελιάς να το συνοδεύει, το ΘάΜα καλωσορίζει τους πελάτες του, όπως κάποτε καλωσόριζαν τους ανθρώπους σε κάθε χωριάτικο σπίτι στη Μεσσηνία – τόπο καταγωγής της σεφ Μαντώς Ηλιοπούλου, η οποία με το ταλέντο της δημιουργεί και εξελίσσει παραδοσιακές συνταγές της γενέτειράς της που έχουν αγαπήσει γενιές και γενιές.
Η περίφημη γουρουνοπούλα του είναι ένα από τα πιάτα που αξίζει οπωσδήποτε να δοκιμάσεις, όπως επίσης οι θεϊκές χυλοπίτες, η χορτόπιτα και η κοκορόπιτα, τα αυγά καγιανά με παστό που τα κάνει ακόμα πιο νόστιμα, αλλά και τα αυγά μάτια πάνω σε τραγανή ψιλο-τριμμένη πατάτα τηγανιτή.
Το ΘάΜα έχει ψυχή και άποψη για τη γεύση, την οποία εξελίσσει μέσα στα 8 σχεδόν χρόνια που βρίσκεται στην περιοχή έχοντας καταφέρει να προσελκύει στον Χολαργό κόσμο από ολόκληρη την Αθήνα για να δοκιμάσει τα πιάτα που συνδυάζουν απλότητα και αυθεντικότητα στη γεύση με μια πολυπλοκότητα στην έμπνευση.
Πρόσφατα το μενου του ανανεώθηκε, έγινε πιο καλοκαιρινό και έφερε μαζί του καινούριες φρέσκες πρώτες ύλες και πολλή έμπνευση
View this post on Instagram
View this post on Instagram
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr