Περουβιανή σαλάτα με κρεμμύδι, πιπεριά και μοσχολέμονο
19.11.2017
20:20
Οι Περουβιανοί την χρησιμοποιούν πολύ συχνά ως συνοδευτικό στα σάντουιτς, κυρίως αυτά που περιέχουν χοιρινό. Το μοσχολέμονο προσθέτει μια μοναδική δροσερή γεύση, που γλυκαίνει το κρεμμύδι και ζωντανεύει το πιάτο.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr