Αυτό το μενού θα σε πάει St’ Astra
16.11.2017
16:50
Το εστιατόριο του Radisson Blu Park Hotel μπαίνει δυναμικά, αυτό το χειμώνα, στο χάρτη των καθημερινών γαστρονομικών επιλογών της πόλης με το σεφ Κώστα Τσίγκα να προτείνει νέα πιάτα φτιαγμένα με οργανικές πρώτες ύλες.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr