Tο Olive Αυγούστου γεμίζει το τραπέζι σας με αιγαιοπελαγίτικες συνταγές

Ελένη Ψυχούλη, Ντίνα Νικολάου, Ανδρέας Λαγός, Ιωάννα Σταμούλου, υπό τη διεύθυνση του Ηλία Μαμαλάκη παρουσιάζουν συνταγές μαγειρικής και ζαχαροπλαστικής που «κάνουν τη διαφορά». 

Το Οlive, είναι ένα από τα εγκυρότερα γαστρονομικά περιοδικά της Ευρώπης με συνταγές για όλα τα γούστα καθώς και εξαιρετικά άρθρα! Πέντε διάσημοι σεφ όπως η Ελένη Ψυχούλη, η Ντίνα Νικολάου, ο Ανδρέας Λαγός,  η Ιωάννα Σταμούλου, υπό τη διεύθυνση του Ηλία Μαμαλάκη, σας παρουσιάζουν βήμα-βήμα συνταγές μαγειρικής και ζαχαροπλαστικής και σας εμπιστεύονται τα μικρά μυστικά που «κάνουν τη διαφορά». 


To οlive Αυγούστου-Σεπτεμβρίου είναι διπλό και ταξιδιάρικο...

Γεμίζει ένα τραπέζι Αιγαίο με συνταγές από τα νησιά και δοκιμάζει ιδιαίτερα πιάτα της Τήνου σ’ ένα ξεχωριστό αφιέρωμα.

Κάνει BBQ στο φούρνο της κουζίνας και …παίρνει μαθήματα σούσι.

Κερνάει ζουμερά γλυκά με ροδάκινο και  έχει δροσερές ιδέες με λεμόνι.

Πού αλλού; 
Μόνο στο Θέμα!!

Μην το χάσετε! 



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr