Η Ελένη Ψυχούλη μάς μυεί στα μυστικά των λαδερών
03.06.2017
12:00
Μπορεί το ελαιόλαδο να έχει την τιμητική του το χειμώνα, τότε που η νέα σοδειά αποκαλύπτει κάθε χρονιά το δικό της, ξεχωριστό, γευστικό χαρακτήρα, όμως τα λαδερά πάντα θα γιορτάζουν κυρίως το καλοκαίρι.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr