Σουτζουκάκια φούρνου γεμιστά με τυρί

Η ελαφριά τεχνική στο ψήσιμο και η ακόμη πιο ελαφριά σάλτσα ντομάτας δίνουν μια ντελικάτη, αλλά ενδιαφέρουσα γεύση στο παραδοσιακό και πλούσιο αυτό πιάτο.

Βήμα 1
Μουσκεύουμε το ψωμί σε νερό και το στύβουμε καλά. Ζυμώνουμε τον κιμά με το ψωμί, το σκόρδο, το αυγό, το κύμινο, το αλάτι και πιπέρι και αφήνουμε το μίγμα στο ψυγείο για 15 λεπτά.

Βήμα 2
Ανοίγουμε τη συσκευασία Arla Havarti ωρίμανσης σε φέτες και τοποθετούμε τις φέτες του τυριού τη μια πάνω στην άλλη. Με ένα μαχαίρι τις κόβουμε προς τα κάτω, ώστε να πάρουμε μπαστουνάκια. Κόβουμε τα μπαστουνάκια που θα δημιουργηθούν στη μέση.

Δείτε τα υλικά και όλα τα βήματα της συνταγής στο Olivemagazine.gr 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr