Δαρτά αυγά με πατάτες και τριμμένη σφέλα

Μια εύκολη και κλασσική συνταγή. Κατάλληλη για όσους θέλουν κάτι εύκολο και γρήγορο..

Αν το προτιμάς  έτοιμο, τα ωραιότερα αυγά στα μαγαζιά της Αθήνας τα φτιάχνει το εστιατόριο Θάμα
,
Μεσογείων 242, στο Χολαργό, 211 0139951

Υλικά

3 πατάτες
2 αυγά
αλάτι, πιπέρι
Σφέλα
λάδι

Δαρτά αυγά με πατάτες και τριμμένη σφέλα 🍳🍳🍳

A photo posted by ΘάΜα (@thama_restaurant) on



Διαδικασία

1 Τηγανίζουμε κανονικά τις πατάτες. Μετά τις βγάζουμε από το τηγάνι και αφαιρουμε το πολύ λάδι. 

2 Ξαναρίχνουμε τις πατάτες στο τηγάνι, απλωμένες. 

3 Χτυπάμε τα αυγά, τους προσθέτουμε αλάτι - πιπέρι  και τα ρίχνουμε πάνω στις πατάτες.
 
4 Χαμηλώνουμε τη φωτιά. 

5 Τα γυρίζουμε μόλις ροδοκοκκινίσουν

6. Σερβίρουμε και τρίβουμε τη σφέλα

tip: Αν τα θέλετε πιο καυτερά, προσθέστε μια καυτερή, φρέσκια πιπερίτσα ψιλοκομμένη
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr