Ψαρονέφρι με βαλσαμικό και μαυροδάφνη, σερβιρισμένο με κινόα

Το τρυφερό ψαρονέφρι πανάρεται με ένα μίγμα από αλεύρι και μπαχαρικά, σοτάρεται παρέα με σκόρδο και κρεμμύδι και στη συνέχεια «σβήνεται» με μαυροδάφνη και βαλσαμικό.

Το υπέροχο αυτό πιάτο θα το συνοδεύσουμε με κινόα αρωματισμένο με δυόσμο ή άνηθο.

Από την Ντίνα Νικολάου

Διαβάστε ολόκληρη την συνταγή στο
www.olivemagazine.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr