Κοτόπουλο φρικασέ της στιγμής

Έχει όλη τη γεύση του παραδοσιακού φρικασέ αλλά είναι πολύ πιο ελαφρύ και γίνεται μέσα σε ελάχιστο χρόνο.

Ένας έξυπνος τρόπος να φέρουμε το φαγητό της μαμάς στα μέτρα των βιαστικών μας ωραρίων.

Από την Ελένη Ψυχούλη

Πηγή:
www.olivemagazine.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr