Ρεβίθια με νεράντζι και δεντρολίβανο στη γάστρα
04.03.2016
20:00
Μια ωραία ρεβιθάδα που σιγομαγειρεύεται στη γάστρα βρίσκει πάντα φίλους στο τραπέζι. Όσο για την πικρόξινη γεύση του νερατζιού, εκπλήσσει ευχάριστα!
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr