Ροδακινόπιτα ανάποδη με μέλι

Μία ροδακινόπιτα που φέρνει τα πάνω-κάτω στο τραπέζι σας, αφού ψήνεται ανάποδα, με τα ροδάκινα στη βάση του ταψιού και τη ζύμη από πάνω και ενθουσιάζει μικρούς και μεγάλους με τη γλύκα της.

Της ταιριάζει πολύ το παγωτό βανίλια και το καϊμάκι.

Από την Ντίνα Νικολάου

Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο olivemagazine.gr


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr