Καγιανάς με ορτύκια, σφέλα Μεσσηνίας, χωριάτικα αυγά και φρέσκια ντομάτα

Καγιανάς με ορτύκια, σφέλα Μεσσηνίας, χωριάτικα αυγά και φρέσκια ντομάτα

Αγαπημένο φαγητό των παιδικών μας χρόνων, αλλά και μετέπειτα, μας φέρνει στο μυαλό αναμνήσεις από μποστάνια με απίστευτα φρούτα και λαχανικά, καθώς και φαγητά απλά και γρήγορα.

Καγιανάς με ορτύκια, σφέλα Μεσσηνίας, χωριάτικα αυγά και φρέσκια ντομάτα
Θα χρειαστούμε: 

        •
1 Ορτύκι
Ντομάτα τριμμένη
Κλείσιμο
100 γρ. Σφέλα
3 Αυγά
Αλάτι, πιπέρι, ρίγανη

Σωτάρουμε το ορτύκι σε μέτρια φωτιά για 5 λεπτά περίπου.
Μετά ρίχνουμε τριμμένη ντομάτα αναατεύοντας μέχρι να φύγουν τα υγρά. Ρίχνουμε τα αυγά δαρτά ανακατεύοντας.

Λίγο πριν το βγάλουμε από τη φωτιά προσθέτουμε τη σφέλα σε μικρά κομμάτια.
Αλάτι, πιπέρι, ρίγανη και σερβίρουμε. 

Η συνταγή είναι από το εστιατόριο ΘάΜα, μπορείτε να μάθετε λίγα μυστικά ακόμα για την συνταγή ΕΔΩ



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
δειτε ολες τις ειδησεις

Best of Network

Δείτε Επίσης