Φίλης στο ΘΕΜΑ 104,6: Η κυβέρνηση διόρθωσε το λάθος με τα voucher, αφού πρώτα έγινε σκάνδαλο

Φίλης στο ΘΕΜΑ 104,6: Η κυβέρνηση διόρθωσε το λάθος με τα voucher, αφού πρώτα έγινε σκάνδαλο

Ο Νίκος Φίλης κατήγγειλε την κυβέρνηση ότι έχει δώσει χρήματα σε «κολλητάρια και φίλους» αναφερόμενος στο πρόγραμμα τηλεκατάρτισης του υπουργείου Εργασίας με τα ΚΕΚ

filis1243
Η κυβέρνηση θα χρειαστεί περισσότερα χρήματα για την ύφεση που έρχεται είπε μεταξύ άλλων ο Νίκος Φίλης, μιλώντας στον ρ/σ ΘΕΜΑ 104,6. Παράλληλα, διερωτήθηκε αν θα ξαναδοθούν τα έκτακτα χρήματα σε όσους τα δικαιούνται, λέγοντας παράλληλα ότι έχει μεγάλη σημασία το πού πάνε τα χρήματα ενώ όπως είπε υπάρχουν και καθυστερήσεις σε αυτό.

Παράλληλα, κατήγγειλε την κυβέρνηση ότι έχει δώσει χρήματα σε «κολλητάρια και φίλους», αναφερόμενος στο πρόγραμμα τηλεκατάρτισης του υπουργείου Εργασίας με τα ΚΕΚ, κατηγορώντας την κυβέρνηση ότι διόρθωσε το λάθος αφού έγινε το σκάνδαλο.


Κλείσιμο


Όσον αφορά στο υγειονομικό για την αντιμετώπιση της πανδημίας, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ παραδέχθηκε ότι η κυβέρνηση τα έχει πάει καλά ωστόσο, όπως είπε, πρέπει να γίνουν άμεσα προσλήψεις πριν το δεύτερο κύκλο της πανδημίας. Μιλώντας για τον νέο προϋπολογισμό, είπε ότι πρέπει να γίνει ειδική πρόβλεψη για αύξηση της χρηματοδότησης στο ΕΣΥ.

Για την Παιδεία και το νέο νομοσχέδιο που δρομολογεί η κυβέρνηση, ο κ. Φίλης κατηγόρησε την αρμόδια υπουργό, ότι με κλειστή βουλή παίρνει πρωτοβουλίες χωρίς να μπορεί να γίνει συζήτηση με τους άμεσα ενδιαφερόμενους φορείς και τα κόμματα. Έκανε λόγο μάλιστα για απουσία δημοκρατικής ευαισθησίας προσθέτοντας ότι υπάρχει η επιμονή από την ηγεσία του υπουργείου να περάσουν οι διατάξεις στη ζούλα για να ενισχυθεί η ιδιωτική εκπαίδευση.

Ειδήσεις σήμερα:

Νυχτερινό ρεύμα - ΔΕΗ: Αρχίζει από 1η Μαΐου το συνεχές ωράριο

Ποιες οικογένειες δικαιούνται το έκτακτο επίδομα 400-850 ευρώ


Απαγόρευση κυκλοφορίας: Οκτώ συλλήψεις για λειτουργία καταστημάτων χθες
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης