Γεννηματά: Αλλαγή πορείας με νέα κοινωνική συμφωνία - Όχι επιστροφή στη συντηρητική «κανονικότητα»

Γεννηματά: Αλλαγή πορείας με νέα κοινωνική συμφωνία - Όχι επιστροφή στη συντηρητική «κανονικότητα»

Η πρόεδρος του ΚΙΝ.ΑΛ τόνισε ότι την επόμενη ημέρα θα αντιπαρατεθούν δύο διαφορετικές αντιλήψεις - «Η πανδημία είναι ίσως ο μοχλός που χρειαζόμαστε  η μεγάλη ευκαιρία για Αλλαγή πορείας στην Ευρώπη»

gennimata_syn
Μιλώντας στο OPEN TV, η Πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής Φώφη Γεννηματά τόνισε ότι για την επόμενη μέρα, υπάρχει μπροστά μας μια μάχη που θα αντιπαρατεθούν δύο διαφορετικές αντιλήψεις. Όσοι πιστεύουν σε μια συντηρητική «κανονικότητα» και τη λιτότητα και περιμένει από τις αγορές να λύσουν όλα τα προβλήματα.

«Αυτή η συνταγή, το ξέρουμε καλά πια, οδηγεί να πληρώσουν ξανά το μάρμαρο οι εργαζόμενοι, οι μικρομεσαίοι και οι αδύναμοι. Στον αντίποδα υπάρχει η αντίληψη της σοσιαλδημοκρατίας που πρεσβεύουμε εμείς. Για ένα οργανωμένο κράτος που εγγυάται και παρέχει τα δημόσια αγαθά σε όλους τους πολίτες. Με σχέδιο για την ανάκαμψη της οικονομίας και ένα ισχυρό και αποτελεσματικό κοινωνικό κράτος. Μια Νέα Αλλαγή και μια νέα Κοινωνική Συμφωνία. Σε αυτό το πλαίσιο η ανασύνταξη του ΕΣΥ αποτελεί την μεγάλη προτεραιότητα», επεσήμανε χαρακτηριστικά η κ. Γεννηματά. 

Μιλώντας για την Ευρώπη, η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής, σημείωσε ότι θα δοθεί η μάχη και εκεί ενώ υπογράμμισε ότι Ε.Ε. αν και αποτελεί το σπίτι μας, χρειάζεται ριζική αλλαγή. «Η πανδημία είναι ίσως ο μοχλός που χρειαζόμαστε η μεγάλη ευκαιρία για Αλλαγή πορείας στην Ευρώπη. Για μια Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία μακράς πνοής».

«Σε αυτήν την μάχη το Κίνημα Αλλαγής θα είναι στην πρώτη γραμμή και στην Ελλάδα και στην Ευρώπη με τους Ευρωπαίους Σοσιαλιστές και Δημοκράτες» όπως είπε χαρακτηριστικά η κ. Γεννηματά. 

Ειδήσεις σήμερα:

Κίνημα Αλλαγής: Διένειμε ένα τόνο τρόφιμα σε κοινωνικές δομές της Αττικής

Παράταση ως τις 15 Μαΐου στην αναστολή πτήσεων - Για ποιές χώρες ισχύει

Γύρος της Γαλλίας: Στις 29 Αυγούστου η εκκίνηση
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης