Κορωνοϊός-ΣΥΡΙΖΑ: Πέρασαν 10 ημέρες για να πράξει ο πρωθυπουργός το αυτονόητο με την Εκκλησία

Κορωνοϊός-ΣΥΡΙΖΑ: Πέρασαν 10 ημέρες για να πράξει ο πρωθυπουργός το αυτονόητο με την Εκκλησία

Κριτική από τον εκπρόσωπο του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Αλέξη Χαρίτση για την προσέλευση των πιστών στις εκκλησίες εν μέσω εξάπλωσης του κορωνοϊού

syriza_haritsis
Κριτική στην κυβέρνηση και στον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη άσκησε με δήλωσή του ο εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Χαρίτσης, με αφορμή τις αποφάσεις της Ιεράς Συνόδου για τους περιορισμούς προσέλευσης των πιστών στις εκκλησίες εν μέσω της εξάπλωσης του κορωνοϊού στη χώρα.

Πιο αναλυτικά η δήλωση του κ. Χαρίτση:

«Έπρεπε να περάσουν δέκα μέρες, να συνωστιστούν και να μεταλάβουν στις εκκλησίες χιλιάδες πιστοί, να βρεθεί η χώρα στη δίνη της πανδημίας για να πράξει ο πρωθυπουργός το αυτονόητο.

Σήμερα με μεγάλη καθυστέρηση, ο κ. Μητσοτάκης επιτέλους ανακοίνωσε αυτό που είχε ζητήσει ο ΣΥΡΙΖΑ από την πρώτη στιγμή, αυτό που επέβαλε η κοινή λογική, αυτό που απαιτούσε η επιστημονική κοινότητα.

Ελπίζουμε ειλικρινά, αυτή η πολυήμερη αργοπορία, καθαρά για λόγους μικροκομματικού υπολογισμού και εσωκομματικών ισορροπιών, να μην έχει καταστροφικές επιπτώσεις στη μεγάλη μάχη που δίνει η ελληνική κοινωνία ενάντια στην εξάπλωση του κορωνοϊού».

Διαβάστε επίσης:

Κορωνοϊός: Τέλος στα μισόλογα της Εκκλησίας έβαλε ο Μητσοτάκης

Κορωνοϊός: Τηλεδιάσκεψη Μητσοτάκη - Τσίπρα για την έξαρση του ιού
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης