Χαρδαλιάς για κορωνοϊό: Δεν υπάρχει ούτε λεπτό για εφησυχασμό

Χαρδαλιάς για κορωνοϊό: Δεν υπάρχει ούτε λεπτό για εφησυχασμό

«Κάθε μέρα θα παλεύω να δικαιώσω την επιλογή του» είπε απευθυνόμενος στον Κυριάκο Μητσοτάκη που τον αναβάθμισε σε υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας

xardalias
Σε υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας αναβαθμίστηκε ο Νίκος Χαρδαλιάς, ο οποίος μέσω Instagram θέλησε να ευχαριστήσει τον Κυριάκο Μητσοτάκη για την εμπιστοσύνη που έδειξε στο πρόσωπό του. 

Σε ανάρτησή του στο Instagram έγραψε: «Δεν υπάρχει ούτε λεπτό για εφησυχασμό, ούτε λεπτό για χάσιμο! Οι στιγμές είναι κρίσιμες για την πατρίδα, για τους συμπολίτες μας! Ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου τον Πρωθυπουργό μας για την εμπιστοσύνη του. Κάθε μέρα θα παλεύω να δικαιώσω την επιλογή του, θα προσπαθώ να είμαι χρήσιμος και αποτελεσματικός, θα συνεχίσω να δουλεύω σκληρά και καθημερινά ώστε όλοι οι Έλληνες, και να είναι και να νιώθουν ασφαλείς. Σε αυτή την εξαιρετικά δύσκολη συγκυρία για την δημόσια υγεία, για τους συμπολίτες μας, για την χώρα, επιβάλλεται εγρήγορση, συνεργασία και συνεννόηση. Και επιβάλλεται να αναδείξουμε ως Ελληνες αρετες και αξίες που παντα μας ακολουθουσαν στην ιστορία μας! Ψυχραιμία, σοβαρότητα και κυρίως αυτοπειθαρχία! Ο μόνος τρόπος για να προφυλάξουμε τους οικειους μας, τους αγαπημένους μας, τον τρόπο ζωής μας, τις γειτονιές μας, την πατριδα μας ειναι η ατομική μας ευθύνη και ειναι ένας: Ακολουθούμε τις οδηγίες, μένουμε σπίτι μας, εφαρμόζουμε πιστά τους κανόνες υγιεινής! Σε αυτές τις δύσκολες και πρωτόγνωρες για όλους μας στιγμές, με σχέδιο, όλοι μαζί, θα δώσουμε την μάχη μας, ενωμένοι, με ευθύνη, και θα τα καταφέρουμε...».
xardalias
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης