Μεταναστευτικό, Δένδιας: Ζήτησε από τον Μπορέλ έκτακτη σύγκληση του Συμβουλίου Υπουργών Εξωτερικών

DENDIAS

Τηλεφωνικές επικοινωνίες του υπουργού Εξωτερικών με τους ομολόγους του σε  Αυστρία, Βουλγαρία, Βόρεια Μακεδονία και Τουρκία

Τηλεφωνική επικοινωνία για το μεταναστευτικό είχε νωρίτερα σήμερα ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας με τον ευρισκόμενο στο Χαρτούμ, ΥΕ/ΑΕ της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ζοσέπ Μπορέλ.

Σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές, ο κ. Δένδιας ενημέρωσε τον Μπορέλ για τις τελευταίες εξελίξεις και ζήτησε την έκτακη σύγκληση του Συμβουλίου Υπουργών Εξωτερικών.

Νωρίτερα είχε τηλεφωνικές συνομιλίες για το ίδιο θέμα με τους ομολόγους του της Αυστρίας, της Βουλγαρίας, της Βόρειας Μακεδονίας και χθες το βράδυ με τον υπουργό Εξωτερικών της Τουρκίας.

Είχε επίσης χθες συνάντηση και με τον Πρέσβυ των ΗΠΑ, στον οποίον είχε την ευκαιρία να αναπτύξει το θέμα.

ΣΧΟΛΙΑ (5)

Γιάννης

Μόνο αν η Ευρώπη απαγόρευσή από όλα τα αεροδρόμια την Turkish airway να προσγειώνονται θα βάλει μυαλό ο φίλος μας Ταγίπ

Θανος

Καλές όλες αυτές οι κινήσεις,αλλά πρωτίστως δεν αφήνουμε να περάσει ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΧΩΡΙΣ ΕΓΚΥΡΑ ταξιδιωτικά έγγραφα τα σύνορα μας όπως κάνουν όλες οι πολιτισμένες χώρες

Μάλιστα Στρατηγέ μου

Αυτή την εντολή σας περιμέναμε!!! Αλτ τις ει;

ΙΔΡΩΣΑΝ......

ΚΑΙ ΙΔΡΩΣΕ ΤΟ ΑΥΤΙ ΤΩΝ ΕΥΡΩΠΑΙΩΝ.........ΔΕΝ ΘΑ ΦΑΝΕ ΤΟ ΣΟΥΣΙ ΤΟΥ!!!!!!

Να τα λέμε αυτά

Δέvδια, και να μαζευτούνε όλοι οι υπουργοί εξωτερικώv της ΕΕ, που δεν το βλέπω... άντε το πολύ πολύ να βγάλουν μια ανακοίνωση συμπαράστασης που πρακτικά δεν θα έχει καμιά αξία γιατί όλοι μας γράφουν στα φρύδια τους, ιδίως η Γερμανία που έχει 7 εργοστάσια στην Τουρκία και επενδύσεις δισεκατομμυρίων!

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης