Κορωνοϊός: Έκτακτα μέτρα θωράκισης του κοινοβουλίου - Στήνουν ειδικό χώρο εκτός Βουλής

Κορωνοϊός: Έκτακτα μέτρα θωράκισης του κοινοβουλίου - Στήνουν ειδικό χώρο εκτός Βουλής

Εκεί θα μεταφέρονται όσοι εμφανίζουν ύποπτα συμπτώματα, όπως καταρροή, υψηλό πυρετό ή βήχα

vou0
Έκτακτα μέτρα θωράκισης του κοινοβουλίου απο την επέλαση του επικίνδυνου κορωνοϊού ετοιμάζει ο Πρόεδρος της Βουλής Κώστας Τασούλας σε συνεργασία με τις αρμόδιες υπηρεσίες.

Μεταξύ άλλων αναμένεται να διαμορφωθεί ειδικός χώρος - πιθανότατα στο προαύλιο του κοινοβουλίου - όπου θα μεταφέρονται όσοι εμφανίζουν ύποπτα συμπτώματα, όπως καταρροή, υψηλό πυρετό ή βήχα. Το ιατρείο της Βουλής, σύμφωνα με πληροφορίες θα παραμείνει ανοικτό, ωστόσο όχι για τα παραπάνω συμπτώματα που θα εξετάζονται στο νέο αυτό χώρο.

Παράλληλα θα αντικατασταθούν από τις τουαλέτες τα «στέρεα» σαπούνια με αντίστοιχα υγρά, ώστε να μην υπάρξει μετάδοση του ιού με αυτόν τον τρόπο.

IMG-20200211-WA0001
IMG-20200211-WA0002
IMG-20200211-WA0003


Την ίδια ώρα, υπηρεσιακή παράγοντες της Βουλής έχουν αναλάβει να ενημερώσουν σε μικρές ομάδες όλους τους υπαλλήλους του Κοινοβουλίου, σχετικά με τα μέτρα προφύλαξης, τα συμπτώματα και τον τρόπο αντιμετώπισης του ιού σε περίπτωση που κάποιος αποδειχτεί ότι είναι φορέας.

Κλείσιμο
Να σημειωθεί ότι τι τελευταίες εβδομάδες έξω απο το ιατρείο της Βουλής έχουν αναρτηθεί αφίσες που ενημερώνουν βουλευτές, υπαλλήλους και επισκέπτες για τον κορονοϊό και για τα απαραίτητα μέτρα πρόληψης
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης