Παπαχριστόπουλος στον ΘΕΜΑ 104,6: Εγώ δεν θα έκλεινα το ραντεβού με τον Μιωνή στο Μαξίμου

Παπαχριστόπουλος στον ΘΕΜΑ 104,6: Εγώ δεν θα έκλεινα το ραντεβού με τον Μιωνή στο Μαξίμου

«Ο Νίκος Παππάς πνιγόταν εκείνη την εποχή, λέει εντάξει ρε παιδιά να τα βρείτε να τελειώνει αυτή η ιστορία» υποστήριξε στον ΘΕΜΑ 104,6

papaxristo-thema
«Εγώ δεν θα το έκλεινα το ραντεβού στο Μαξίμου, αλλά κάπου έξω» δήλωσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και μέλος της προανακριτικής επιτροπής Θανάσης Παπαχριστόπουλος, μιλώντας στο ΘΕΜΑ 104,6 και αναφερόμενος στην καταγγελία του επιχειρηματία Σάμπυ Μιωνή, για συνάντηση που είχε οργανωθεί στις 10 Μαρτίου του 2016 στο γραφείο του τότε υπουργού Επικρατείας Νίκου Παππά, παρουσία του Δημήτρη Παπαγγελόπουλου, για τη διευθέτηση διαφορών του με τον εκδότη κ. Φιλιππάκη.

Ο κ. Παπαπαχριστόπουλος υποστήριξε ότι ο κ. Παππάς δεν είχε καμία εμπλοκή στην υπόθεση και περιγράφει το ρόλο του τότε εξ απορρήτων του κ. Τσίπρα: «Σε καμία περίπτωση ο κ. Μιωνής δεν μπέρδεψε τον Νίκο Παππά, ο Τσίπρας δεν έχει καμία σχέση… Στο γραφείο του Νίκου του Παππά έγινε η συνάντηση. Ο Νίκος πνιγόταν εκείνη την εποχή, λέει εντάξει ρε παιδιά να τα βρείτε να τελειώνει αυτή η ιστορία».

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ επισήμανε ότι «κατά περίεργο ο κ. Μιωνή τρόπο θυμήθηκε αυτό το ραντεβού δύο μέρες μετά, την ημέρα που είναι στη δημοσιότητα και έχει κάνει και μήνυση».

Όσο για τη γενικότερη έρευνα της προανακριτικής επιτροπής ο κ. Παπαχριστόπουλος σημείωσε ότι «δεν έχουν ούτε ένα στοιχείο για τον Παπαγγελόπουλο» και αναρωτήθηκε «τι λόγο είχε ο Παπαγγελόπουλος, μόνος του, χωρίς να έχει κάλυψη από κάποιον να στήσει όλη αυτή την ιστορία. Δεν μπορεί από μόνος του να έχει στήσει μία σκευωρία». Προκάλεσε δε τη ΝΔ και το ΚΙΝΑΛ «αν έχουν τα άντερα, φωτογραφίστε τον τότε πρωθυπουργό. Αλλά δεν τολμάνε».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης