Παπαγγελόπουλος: Όταν βγαίνω στους δρόμους, με χτυπάνε στην πλάτη

Παπαγγελόπουλος: Όταν βγαίνω στους δρόμους, με χτυπάνε στην πλάτη

«Έχω τη στήριξη του ελληνικού λαού» είπε ο πρώην υπουργός μιλώντας απόψε στο MEGA και ισχυρίστηκε ότι «και οι 4 εισαγγελείς που κατέθεσαν στην προανακριτική σε βάρος του, είπαν ψέματα»

Καταγραφη20_02
Στον απόηχο των τελευταίων εξελίξεων στην προανακριτική Eπιτροπή της Βουλής για τη σκευωρία Novartis και τις προσπάθειες της ΕΛ.ΑΣ για τον εντοπισμό των προστατευόμενων μαρτύρων «Κελέση» και «Σαράφη», ο Δημήτρης Παπαγγελόπουλος μιλώντας απόψε στο κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του MEGA επανέλαβε τους ισχυρισμούς για έναν βρώμικο πόλεμο που εξαπολύεται εναντίον του προκειμένου να συγκαλυφθούν οι ευθύνες για το σκάνδαλο της Novartis.

Αναφερόμενος στις καταγγελίες σε βάρος του από τους 4 εισαγγελείς είπε ότι λένε ψέματα. «Και οι 4 είναι πικραμένοι, κάτι θέλανε και δεν το πήρανε. Έχουν να συγκαλύψουν τις ευθύνες τους. Η Τσατάνη έπρεπε να είχε πάει φυλακή γιατί συγκάλυψε ένα τεράστιο σκάνδαλο...

Ο Αγγελής αρνήθηκε να παραλάβει συγκεκριμένα στοιχεία για την υπόθεση και δεν έκανε τίποτα για να τα εκμεταλλευθεί. Ο Αθανασίου διέψευσε τη Ράικου για τον Ρασπούτιν. Αυτή ήταν μια φαντασίωση της Ράικου...  Παραμονές που έφυγε ο Αθανασίου μου έκανε το τραπέζι για να με ευχαριστήσει για τη συνεργασία» είπε μεταξύ άλλων.

Παπαγγελόπουλος: Όταν βγαίνω στους δρόμους με χτυπάνε στην πλάτη


Ο Δ. Παπαγγελόπουλος πρόσθεσε: «Βεβαίως πρέπει να καταθέσουν οι προστατευόμενοι μάρτυρες αλλά να τηρηθεί η νομιμότητα. Να καταθέσουν με αλλοιωμένα χαρακτηριστικά. Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν αντιτίθεται για την κατάθεσή τους. Έχει ανοίξει το τρελάδικο βγήκαν οι τρελοί στους δρόμους. Θα τους ξαναμαζέψουμε...

Κλείσιμο
Τέρατα και σημεία διαπράττωνται. Προσπαθούν να τρομοκρατήσουν τους μάρτυρες Να τους εκφοβίσουν όταν λένε ότι θα τους βγάλουν τις κουκούλες.  Έχω τη στήριξη τους Ελληνικού λαού όταν βγαίνω στους δρόμους με χτυπάνε στην πλάτη οι πολίτες».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης