Γιαννούλης στο ΘΕΜΑ 104,6: «Αθλητική δικαιοσύνης και όχι τροπολογίες της νύχτας και της ντροπής»

Γιαννούλης στο ΘΕΜΑ 104,6: «Αθλητική δικαιοσύνης και όχι τροπολογίες της νύχτας και της ντροπής»

«Δεν μπορεί η Βουλή να είναι το πλυντήριο της κάθε αδιαφανούς συναλλαγής» ανέφερε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ

giannoulis_syrtiza
Σε μία ποδοσφαιρική περιγραφή προέβη ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Χρήστος Γιαννούλης μιλώντας στο ΘΕΜΑ 104,6 και αναφερόμενος στους χειρισμούς της κυβέρνησης για το ελληνικό ποδόσφαιρο.

«Προσπάθεια εξόχως πολιτική να καταστήσουν τη βουλή πλυντήριο της κάθε αδιαφανούς συναλλαγής-σχέσης ή επιθυμίας πολιτικών τους φίλων πάνω στην πλάτη του ποδοσφαίρου που από μόνο του εξ ορισμού είναι ένας βόθρος που αποπνέει πολύ δυσάρεστες μυρωδιές, αλλά δεν μπορεί η βουλή να είναι το πλυντήριο» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Γιαννούλης.

Ανέφερε δε πως «η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη με εκτελεστικό όργανο και βραχίονα τον κ. Αυγενάκη προσπάθησε να βγει στην αντεπίθεση, πιάστηκε οφσάιντ κι επιστρέφοντας στην άμυνα έβαλε κι ένα αυτογκόλ, αυτή είναι η περιγραφή η ποδοσφαιρική αυτού που συνέβη».

Σε ερώτηση για το αν υπάρχει πολυιδιοκτησία ή όχι, ο κ. Γιαννούλης απάντησε «είδατε καμία τεκμηρίωση του ότι υπάρχει; Όταν διαπιστωθεί, αποδειχθεί σε δικαστική διαδικασία ξεκάθαρη, διαφανή, χωρίς παιχνίδια ό,τι προβλέπει ο νόμος και είμαι βέβαιος ότι δεν απέδειξε η επιτροπή πολυιδιοκτησία κι εγώ λέω ότι θα έπρεπε η αθλητική δικαιοσύνη και τα διεθνή όργανα και η ΟΥΕΦΑ να έχουν τον τελευταίο λόγο και όχι οι επιτροπές Αυγενάκη και όχι οι τροπολογίες της νύχτας και της ντροπής».

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης