Λιβανός στον ΘΕΜΑ 104,6: Η επιλογή του πρωθυπουργού για ΠτΔ έχει καθολική αποδοχή

Λιβανός στον ΘΕΜΑ 104,6: Η επιλογή του πρωθυπουργού για ΠτΔ έχει καθολική αποδοχή

Είναι επιλογή υπέρβασης των όσων μέχρι τώρα γνωρίζαμε, τόνισε ο βουλευτής της ΝΔ

spilios-livanos
Στην καθολική αποδοχή που έλαβε η πρόταση του πρωθυπουργού για την προεδρία της Δημοκρατίας, αναφέρθηκε μιλώντας στο ΘΕΜΑ 104,6 ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ Σπήλιος Λιβανός.

Ερωτηθείς αν υπήρξαν αντιδράσεις στην κοινοβουλευτική ομάδα της ΝΔ αναφορικά με την επιλογή του Προέδρου της Δημοκρατίας, δηλ. την κυρία Αικατερίνη Σακελλαροπούλου, ο κ. Λιβανός απάντησε πως «υπήρχαν βουλευτές που θα ήθελαν να ξαναδουν τον Προκόπη Παυλόπουλο για πρόεδρο της Δημοκρατίας, υπάρχουν άνθρωποι που θα είχαν άλλες επιλογές, η παράταξη μας έχει πολλά στελέχη βγάλει τα οποία θα μπορούσαν με πληρότητα να γίνουν πρόεδροι της Δημοκρατίας, η επιλογή όμως του Κυριάκου νομίζω έχει καθολική αποδοχή κι αν μου επιτρέπεται είναι έτσι μία επιλογή ενωτική, μία επιλογή υπέρβασης αυτών που μέχρι τώρα γνωρίζαμε και ανοίγει και μία νέα εποχή. Βεβαίως, όλα αποδεικνύονται στην πράξη».

Σχολιάζοντας τη στάση του ΣΥΡΙΖΑ,ο κ. Λιβανός αναφέρθηκε σε «εργαλειοποίηση» του Προκόπη Παυλόπουλου και ότι «τελικώς κάνανε πρακτικά και κακό στην υποψηφιότητα του αν ποτέ ειλικρινά την θέλανε. Το πρόβλημα του ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει να κάνει μόνο με την επιλογή στο πρόσωπο του προέδρου ή της προέδρου της Δημοκρατίας, έχει να κάνει με το γεγονός ότι δεν έχει μία ξεκάθαρη στρατηγική κι ακόμα νομίζω παραπαίει το κόμμα αυτό ανάμεσα στην επιλογή της επιστροφής στην παλιά λογική από όπου ξεκίνησε ο ΣΥΡΙΖΑ και στη μετατροπή του σε μία παράταξη η οποία θα καλύπτει ευρύτερα κοινωνικά στρώματα».

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης