Μπαλάφας στο ΘΕΜΑ 104.6: Να λήξουν οι καταλήψεις - Υπέρμετρη και αλόγιστη βία από την Πολιτεία

Μπαλάφας στο ΘΕΜΑ 104.6: Να λήξουν οι καταλήψεις - Υπέρμετρη και αλόγιστη βία από την Πολιτεία

Για επικίνδυνη επικοινωνιακή προσπάθεια συντήρησης ενός πολεμικού κλίματος στις γειτονιές από την πλευρά της κυβέρνησης έκανε λόγο ο Νίκος Βούτσης

balafas
Τη δική του τοποθέτηση για το θέμα της βίας με αφορμή την εισβολή των αστυνομικών σε δύο κτήρια στο Κουκάκι το περασμένο Σάββατο έκανε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Μπαλάφας, μιλώντας στο ΘΕΜΑ 104,6.

Όπως είπε ο κ. Μπαλάφας «το θέμα βία για την επίτευξη στόχων που μυρίζουν λίγο πολιτική, εμένα και εμάς μας βρίσκουν τελείως αντίθετους γενικότερα και στις περιπτώσεις αυτές χρειάζεται ένα πράγμα, να εφαρμόζεται ο νόμος».

Πρόσθεσε δε ότι από την πλευρά της Πολιτείας υπάρχει μία υπέρμετρη και κάπως φορές αλόγιστη, όπως ο ίδιος την χαρακτήρισε, βία.

Αναφέρθηκε στη συνέχεια στη φράση του Τσόρτσιλ «Δημοκρατία έχουμε όταν σου χτυπάνε χαράματα την πόρτα, να ξέρεις ότι είναι ο γαλατάς» και εξέφρασε την άποψη ότι βεβαίως και πρέπει να λήξουν οι καταλήψεις, όπου πρέπει να εφαρμόζεται ο νόμος, αλλά χαρακτήρισε λάθος της κυβέρνησης να βάζει μπροστά το ζήτημα νόμος και τάξη κάθε φορά που «στριμώχνεται».

Βούτσης: Η κυβέρνηση συντηρεί πολεμικό κλίμα στις γειτονιές

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Βούτσης μίλησε στον ΘΕΜΑ 104,6 για τα επεισόδια στο Κουκάκι, τονίζοντας μεταξύ άλλων πως... «δεν έχω να κάνω κανένα σχόλιο. Οποιαδήποτε πράξη βίας είναι καταδικαστέα και τα επεισόδια δεν είναι αποδεκτά από την πλευρά μας. Ωστόσο, θέλω να σταθώ στην επικίνδυνη επικοινωνιακή προσπάθεια συντήρησης ενός πολεμικού κλίματος στις γειτονιές, με πρωτοβουλία της κυβέρνησης».

2020 01 13 ΜΠΑΛΑΦΑΣ   ΓΙΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΒΙΑ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης